Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ízlésemről? Emiatt is lehetnek társkeresési problémáim?
Köztudott, hogy egy adott személy zenei érdeklődése sok mindent megmutat a jelleméről, érzelmi világáról.
Zenei ABC-m:
A - Amon Amarth, Arkona, Ade(Legions), Adrian von Z.
Á -
B - Bifröst, Branâ Keternâ
C - Catuvolcus, Celtachor, Corvus Corax, Cruachan
Cs-
D - Dalriada, Dyscarnate, Dead Season, Diabolical
Dz-
Dzs-
E - Eluveitie, Ex Deo, Ensiferum, Elanor, Equilibrium, Enya
É -
F - Finntroll, Furor Gallico, Faun, Forest of Fog, Fejd
G - Galar
Gy-
H - Heroic, Heol Telwen
I - Isatha, Irij
Í -
J -
K - KerecsenSólyom, Korpiklaani, Kataklysm, Krampus, Kárpátia
L - Leshak, Ludovico Einaudi
Ly-
M - Metsatöll, Månegarm
N - Niburta
Ny-
O - Obscurity, Odroerir
Ó -
Ö -
Ő -
P - Primordial
Q -
R - (The) Rogues
S - Skálmöld, Suidakra, Svartsot, Slipknot
Sz-
T - Týr
Ty-
U -
Ú -
Ü -
Ű -
V - Valland, Vanir
W - Wardruna, Waylander
X -
Y - Yggdrasil
Z -
Zs-
Köszönöm a válaszokat!
A felsoroltak közül a következőket hallgatom mostanság RITKÁN, DE ez gyakran változik:
-Branâ Keternâ
-Cruachan
-Dead Season
-Elanor
-Equilibrium
-Enya
-Faun
-Fejd
-Galar
-Heol Telwen
-Irij
-Kárpátia
-Ludovico Einaudi
-Månegarm
-Odroerir
-Primordial
-The Rogues
-Slipknot
-Vanir
-Waylander
-Yggdrasil
Néhány, a témában érintett válaszolónak üzenem: Kárpátiát főleg csak régebben hallgattam. Az viszont tény, hogy van néhány jó/szép számuk, melyeket kb. félévente egyszer meghallgatok.
Az enyém ettől teljesen eltérő.
Nekem elég $zar érzés volt az exemmel, hogy mindig nekem kellett menni hozzá, az a zene szólt, amit ő szeretett, mert ő van otthon. Közben folyton ócsárolta, amiket én szeretek.
A fejem majd szét pattant már a nyomorult zenéjétől, mikor mondtam, kapcsolja ki, válasz, ha nem tetszik, menjek haza...
Nekem számít. Aki köpköd a Children of Distance-re, NIGI-re, Wellhello-ra, Halott pénzre, stb, a saját ízlését meg rám erőlteti, mert ő tudja, mi a jó, az OFF....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!