Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik a hibásak a párkeresési nehézségekért, a nők vagy a férfiak?
Mind a 2en. Egyik a magas és jogtalan elvárásokért. Másik a meghunyászkodásért s pitizésért, hogy szóba álljanak velük.
Hiába valljuk magunkat intelligens lényeknek, még mindig az állati ösztönök irányítják a fajunk 99,9%át.
A nők egyértelműen hibásabbak,mivel csakis kizárólag a jóképűekkel állnak egyáltalán szóba.Aki nem annak született,az mehet a kukába. :/
Bár felszínes férfiból is vannak bőven,de azért messze nem annyi,és férfiak között sok nagyon jól tudja felmérni is,hogy milyen nő illik hozzá.
Na a nőknél egyáltalán nem így van,mindegyik az álompasira vár,aki helyes,izmos,bunkó,megalázó.És ez kinézettől is független,mindegyik erre vár sajnos. :/
Sajnos ez a mai nők hozzáállása a dolgokhoz.Aztán pedig sírnak mennyien,hogy jajj nem találnak normálisan viselkedő pasit és blablabla.
Majd megszakad a szívem értük,mikor ott volt előtte is a választási lehetőség.
Ha nem olyat választott,hát magára vessen,és viselje a következményeit.
Több normális értelmes férfit ismerek(köztük jómagam is ilyen vagyok),akik még csak nő közelében sem lehettek egyáltalán,mert nem születtünk helyesnek.Így aztán a megalázáson,kinevetésen,visszautasításokon kívül mást nem kaptunk a nőktől... :/
Akiket állítólag bírnak a nők,pont nem is olyan régi mai kérdésnél aminél 3 férfiból kellett választani,és a 3.-at választottál volna a legtöbben,na igen itt a neten ezt mondják.
De a valóságban egyáltalán nem így van sajnos,és ezt nem értem én meg soha.
Ott meg csak a jóképű,bunkóknak van párjuk szinte,amit én látok.
Szóval ez van,szomorú és sajnálatos a helyzet.Kár,hogy idáig fajultak a dolgok,és ez az én meglátásom szerint csak rosszabb lesz... :/
Így is most már meg sem tudnám számolni,hány huszon-,harmincéves férfit ismerek,aki szűz,és nem volt még kb. köze sem nőhöz.Nagyon sokról tudok.
Míg a nők pedig egyre jobban megnyílnak úgymond ilyen szempontból,és egyre több férfival vannak együtt.
Ha így folytatjuk a bunkók fennmaradnak a világban,az értelmesek ki fognak halni,aztán majd ismét bunkósbottal fogják egymás fejét verni,mint az őskorban...
24/F
"Na a nőknél egyáltalán nem így van,mindegyik az álompasira vár,aki helyes,izmos,bunkó,megalázó.És ez kinézettől is független,mindegyik erre vár sajnos. :/ "
Hazugság.
Én. Mindig én vagyok a hibás.
Magas benzinárak? Az én hibám. Kevés kórházi ágy? Az én hibám? Társkeresési problémák? Az én hibám. Juli néni elsózta a bablevest? Az én hibám.
Egyik se. Ha valaki nem esik szerelembe, akkor nem esik szerelembe, és azt már nem lehet erőltetni.
19/L
"a helyes, izmos mindegyiknél alap, nálad is"
Az izmos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!