Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklek egy fiút sem? Szégyelem hogy szinte csak nekem nincs senkim. Meg akarok halni
Nekem még csak pasim se volt soha, igaz h akik próbálkoztak mind elküldtem..mindig más tetszett.
25/N
Válogatok, de amig nem érzem úgy h itt a világvége mert nincs pasim addig jó, ha már azt érezném amit te összejönnék az épp rámstartolóval, akárhogy is néz ki.
Szóval ha neked mindegy ki a párod tuti találsz :D
Valami belső probléma lehet. Kérdezd meg a barátaidat.
14: Ez a bizonyíték, hogy a nőknek az élet könnyű fokozaton pörög. :P
Kérdező, tudunk valahogyan konkrétan segíteni ? Mert ezt a kérdést senki nem fogja tudni úgy megválaszolni, hogy az valóbban változást hozzon.
Nem tudom olvasod-e a válaszokat, vagy szoktál-e válaszolni. De ha igen adj valami támpontot hátha tudunk segíteni valamiben.
Ehe, ugyanez vagyok én, csak fiúban. És igazság szerint még csak változtatni se tudnék magamon, mert mindenki teljesen véletlenszerű időpontokban lelép magyarázat nélkül és sose látom többet (se élőben, se neten), szóval még csak azt se tudom meg, hogy mi a baj velem... :D Nem mondom, hogy küldj képet, mert vadidegeneknek én se küldözgetnék.
Én különben hobbit találtam magamnak, ami a szabadidőm teljes egészét leköti, így elvonva a figyelmemet a magányról. Egyébként meg elég sokan vannak még ezzel a problémával a mi korosztályunkból, és az utóbbi időkben elfilózgattam azon, hogy úgy jól belegondolva sok mindenről nem vagyunk lemaradva. Nyilván nincs sok tapasztalatunk, de majd lesz egyszer. Jó esetben azért nem 30 éves korban, de lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!