Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok hogy fogadják el hogy a barátnőik sokkal szebbek náluk? 20L
Magam sem mondanám kifejezetten csúnyának, de a barátnőim tényleg gyönyörűek, nem tudom miért az ilyen lányokat vonzom be, de hát ők a jóarcok :D
és ha pasik vannak a közelükben, szinte kivétel nélkül rájuk "nyomulnak", rám kb csak akkor ha nem maradt más és ez hát nyilván nem esik túl jól. valószínűleg nem csak a külsőmmel van a baj, hanem a kisugárzásommal is, de ennyi idősen nem tudom ezzel lehet-e valamit tenni :( persze tudom hogy mindenkinek más jön be, talán lesz aki engem lát a legszebbnek, de ezt eléggé kétlem jelenleg :D
és mint írtam ők is jóarcok, viccesek, okosak, szóval még csak az eszemmel sem tudok hódítani :D
könnyen: én szeretem, hogy nagyon szép.
csak akkor zavar, hogy rá többen hajtanak, mikor érzelmi válságban vagyok, és összehasonlítom vele magam.
Tudomásul veszem, hogy ők jobb géneket örököltek.
Egyébként nézd a vicces oldalát: mikor kb 5 pasi egymást túlkiabálva próbál náluk nyalizni, a barátnőim meg kétségbeesetten próbálják finoman leszerelni őket, mert van barátjuk.
Ne foglalkozz vele.
Adj magadra, a külsődre, pl. legyen szépen megcsinálva a hajad. Sportolj, mozogj, az jót tesz az alakodnak.
A külsö az nem minden!
a külső az romlandó,kopik mindenkinél!
Keress sokkal csúnyábbat magadnál,ha ennyire fontos a szépség!
Sajnos kevesen érett személyiségek,
nagyon sokan csak a külsőt nézik pedig a belső sokkal értékesebb.....
Lehet hogy kivülről fénylik ,de belül pedig rohad.
Akkor semmit sem ér a szépsége!
Fel a fejjel,ne aggódj valakinek te leszel a legszebb
és olyanak fog szeretni amilyen te vagy!
Minden jót,sok sikert kívánok az élethez neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!