Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi pasi hogyan áll az internetes társkereséshez?
Az olyan embereket szeretem akik őszinték, és képesek hosszabb magyarázatra is, így az olyan lányok jönnek be akik szintén képesek hosszas racionális magyarázatra.
Akikkel lehet a szó szoros értelmében érdekfeszítő vitákat folytatni akiknek nem kell hogy egy beszélgetés mindig a kis lelki világuk meg vágyaik körül kell hogy forogjon(mert így van, hazudnék ha nem így lenne többnyire)
Olyanok akik ha érzik hogy nincs igazuk akkor nem kezdenek el egyből "átmenni egyszerűbe" (így nevezem azt amikor elfogynak az érveik és átmennek totál süsübe amikor már nem is magáról a témáról esik szó hanem elkezdősik a "haggyál békén te f@aszkalap szöveg")
Nem akarom magamat fényezni így előre leszögezem hogy a következő kérdésem az én személyemtől elhatárolódik teljesen és csak azokra a srácokra értendő akiknek gondot okoz csajozni tini korban.
Lehet hogy ha valaki túl intelligens ennyi idősen az is hátrányt jelenthet az ismerkedésben?
Hasonló cipőben vagyok én is bár én nem tartom magam "túl" intelligensnek.
szeretek hosszasan írni sokszor én is és elvárnám női partneremtől ez ,de ez szinte lehetetlen elvárni a 20 éves lányoktól vagy baromi ritka.
Amúgy szerintem igen hátrány ha valaki úgymond komolyabban gondolkodik ,mint a többi fiatal ,hiába ,mondják ,hogy a lányok érettebbek egy két évvel ,mikor még őket is túl szárnyalod.
Nagy igazságokat írtatok le! Mintha magamat látnám.Szinte mindennel egyetértek, ez nyilván nem véletlen.
Ha tényleg találsz olyan lányt,akivel akármiről hosszasan eltudsz beszélgetni, mindenről van véleménye, szépen, helyesen fogalmaz, és nincs vele semmi bajod, minden olyan természetes ,mintha mindig is ismerted volna... akkor ezt a lányt tényleg becsüld meg,mert manapság nagyon ritka! Én egy ilyet ismerek, még pedig innen az oldalról.Csak barátok vagyunk a távolság miatt, de már 3 éve tart.
Persze volt másik lány, aki szintén nagyon okos, értelmes, kommunikatív... de ő a személyiségéből adódóan nem kíváncsi az emberekre, amit teljesen megértek. Minél okosabb valaki, annál nehezebb magához hasonló embert találnia, és egyre jobban kiábrándul a társadalomból.
Nekem az életkedvemet is elvette, hogy írok egy normális hangvételű levelet, és az olvasatlanul megy a kukába. Az adott fél még arra sem képes, hogy elolvassa.
Menjen a fenébe az ilyen ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!