Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bunkósággal a nők durván 30-40%-át le tudjuk venni a lábáról, akkor megérné normális, értelmes, szerény srácnak lenni, ha így a nők maximum 5-10%-át érdekelnénk?
#11 Ez bizony így van.
Bár én nem hiszek a "normális" és "nem normális" nőkben, számomra teljesen egyformák. Megvan a rendeltetésük az életben mint absztrakció: elsősorban a fajfenntartás, továbbá, hogy kényeztessék a domináns életformát, a férfit.
Az emancipált világszemlélet óta ez a rend meglehetősen felbomlani látszik és szerintem nagyon nincs ez így rendjén. Szerintem a viselkedés nagyon elenyésző a nők érdeklődősét illetően, a külsőd és az anyagi helyzeted sokkal inkább számottevő.
Ha számokban kellene kifejezni akkor azt mondanám 90% hatást gyakorol rájuk a külsőd és a vagyonod (ennek lebontása már jóval bonyolultabb, most mellőzném), 9% a belső értékek. A maradék 1%-ot pedig fenntartom az anomáliák és kivételek számára.
Ebben a korban már a hallókészülékemet is az orromba dugom mert felcserélem az inhalátorommal :D
Ez egy nagyon szomorú világkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!