Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért mondjátok ezeket a ronda srácoknak? Nem ellentmondás egy kicsit?

Figyelt kérdés
Ha valaki azt írja, hogy egy lánynál sincs sikere, az a válasz, hogy próbálkozzon kevésbé szép lányoknál. Ha hozzáteszi, hogy a kevésbé lányok is mind visszautasítják, akkor meg azt írjátok, hogy azért, mert érzik, hogy nem tetszenek igazán a srácnak. Akkor mégis kinél próbálkozzunk? Vagy netán nekünk van igazunk, és aki csúnya, az tényleg egy nőnek se kell?
2015. jún. 25. 09:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
23%
Rám még nem igen mondta senki,hogy elfogadna, de egy lány igen, de az azon kívűl, hogy ronda volt, még hormon zavaros is, de mivel nő, csak akadt neki társa, akivel már együtt élnek egy jó ideje.
2015. jún. 25. 18:30
 42/62 anonim ***** válasza:
83%

Van egy lassan 10eve exem. Semmi baj a külsejével, marmint amit a természet adott neki. Viszont pl az ízléses(megjelenése) kiabrandíto. A fejében lévő kaoszrol nem is beszélve. Az elmúlt 10evben sem változott, konkrétan van, mint pafrany. És ez látszik rajta. Szó szerint taszító.

Arra akartam ezzel célozni, hogy lehetsz külsőre fantorpi ocsmányá tesz a kisugarzasod. És elhajtanak a nők.

2015. jún. 25. 18:40
 43/62 anonim ***** válasza:
24%
Nincs olyan,hogy "kisugárzás" ha lenne, akkor nekem annak idején lehetett volna barátnőm, amikor vidámabban, pozitívan fogtam fel ezeket a dolgokat. Vagy jól néz ki valaki vagy nem, ez a két dolog van, semmi más, ha jól nézel ki lesz csajod, ha nem , akkor nem.
2015. jún. 25. 18:45
 44/62 A kérdező kommentje:
Olyan, hogy kisugárzás, nem létezik. Legfeljebb az ember pillanatnyi hangulata látszik kívülről, de akkor se tetszem senkinek, ha éppen jó kedvem van, tehát ez se nyert.
2015. jún. 25. 18:46
 45/62 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, ép ezt írtam én is. Hiába mosolyogtam, akármit csináltam semmi nem jött össze.
2015. jún. 25. 18:54
 46/62 anonim ***** válasza:
31%
Márpedig egy lánnyal kedvesnek kell lenni, virágot vinni neki pl., annak meglesz az eredménye, akármilyen külsővel vagyunk megáldva, de hogy milyen eredménye, azt le is írom: Ronda pasi találkozik a csajjal (már ez is csoda, hogy elmegy a találkára a csaj, de mondjuk megtörténik), hősünk visz egy szál virágot, átnyújtja,a csaj "kedvesen" megköszöni, nagy erőfeszítésébe kerül maára erőltetni még ezt a kis kedvességet is, ez leolvasható a pofijáról. Próbálnak beszélgetni, a csaj többnyire foghegyről kurta igen vagy nem válaszokkal felel a kérdésekre. Majd hirtelen azt mondja, hogy bocsi, de nekem ekkor és ekkor haza kell érnem, elbúcsúznak, a srác bár látta a csajon, hogy sok esélye nem lesz, sőt inkább semmi, mégis reménykedik,hogy hátha lesz folytatás. Szépen elköszönnek, csaj megy jobbra, srác balra, vagy fordítva, mindegy. Aztán a csajhoz az első utca sarkon kiszól egy jó pasi egy autóból valami ilyesmi megnyerő stílusban: "Na mi van! Akkor jössz, vagy meddig várjak?" A csaj szeme rögtön felcsillan: "Hú, milyen jó pasi! Még szép, hogy megyek." A nagy sietségben az se gond, ha a magassarkú cipőben megbotlik, és hírtelen megfájdul a bokája, nem lassít, nem pihenteti a lábát egy másodpercre sem, inkább felszisszenve, összeszorított fogakkal rohan az autóhoz, hiszen az egyik "vezérhím" szólította le! Beszáll az autóba, pár óra múlva már döngetnek is a kan lakásán, persze a kannak vannak rajta kívül más nőstényei is, de nem számít, hisz jó pasi, nekik jár! Hiába a sok megalázás, megcsalás a csajszi kitart mellette, de csak mert jó pasi. Hogy mi lett a sorsa a ronda srácnak? Ugye nem kell mondanom? Egyedül maradt, ami élt.
2015. jún. 25. 19:25
 47/62 anonim ***** válasza:
19%
*amíg élt
2015. jún. 25. 19:29
 48/62 anonim ***** válasza:
93%

"Ő pl. tetszik valakinek szerinted? [link] Nála persze egy fokkal jobban nézek ki, de nem sokkal."

Kétlem, hogy így néznél ki. Életemben nem láttam még csak hasonló embert sem. Ha mégis, akkor fogorvos, edzés + tömegnövelő étrend, fodrász, szolárium, ruhatárcsere és szemész. Brad Pitt nem lesz tőle, de átlagos még lehet (műtéttel persze még többet ki lehet belőle hozni).

Az a baj, hogy ezeket nem fogod megcsinálni, mert egyből akarsz mindent, lehetőleg erőfeszítés nélkül, mert az kényelmes. És ha a világ nem adja meg neked csettintésre, amit akarsz, akkor a "sorstársaiddal" együtt itt siránkoztok. Mint a kisgyerekek, akik megtanulják, hogy ha kitartóan nyafognak, akkor a szüleik előbb-utóbb megadják nekik, amit akarnak. Csak felnőtt férfiként ez már nem így működik az életben.

2015. jún. 25. 20:14
 49/62 A kérdező kommentje:
#48 Épp csak a kérdésre nem válaszoltál. Tehát ő tetszik valakinek szerinted?
2015. jún. 25. 20:18
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a formában nem hiszem (persze a karok és lábak nélküli fickónak is van szép felesége, szóval soha nem lehet tudni...). Ha tesz érte, akkor fog. Mi ebben olyan nehéz?
2015. jún. 25. 20:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!