Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok ezeket a ronda srácoknak? Nem ellentmondás egy kicsit?
63%-os logikája csak addig él, amíg az ő oldalukból nézzük a dolgot. Egyébként ja, mi van a csúnya lányokkal? Rájuk lehet köpködni hogy miért tetszik neki a helyes pasi persze...
Más: rossz lánynál próbálkozol szöveg. Ez nem vigasz duma, és persze nincs a homlokára írva, de néha olyan hajmeresztő dolgokat írnak itt egyesek. Mint pl az átlagos vagy csúnyácska csaj lekoptatja a jajj menj már innen te ocsmányság, jobb pasi is akad nekem szöveggel....:) Persze, majd el is hiszem. Ez a duma a tipikusan flegma kis egobarbi szintje, nem a csúnyácska visszahúzódó lányé, és ezt mindenki jót tudja. Utóbbi ha pl nem alkuszik meg úgymond, tehát nem kell neki az adott pasi, akkor mondjuk átnéz rajta vagy mit tudom én, de a fent említett szöveg pont nem az ő asztaluk :) Lényeg a lényeg, ki mint vet úgy arat. Persze nem mondjuk nekik hogy ne kajtasson a dögös ego maca után, miért is tennénk, kinek fáj az nekem? Biztos nem :) Csak akkor utólag ne vernyákoljon hogy neki milyen csúnyát mondtak, mert mondhatni házhoz ment a pofonért érted? Lehet itt vagdalkózni hogy bezzeg a csúnya lányok bla bla...igen ebben az esetben is ez a dolog áll fenn. Ha csúnyább csaj hajt a top csávóra is pofára esik, annak is ugyan ezt tudom mondani, nem kivétel senki. Szóval nem megsértődni kéne szerintem. Csak mint korábban írták páran pár pasinak fogalomzavara van mondjuk úgy mert a szerintük átlagos, szép kategória, a csúnyácska meg pl. tök átlagos. Itt üt vissza hogy ők is olyan felszinesek mint a nők akiket itt nagyban szidnak.
Igen 63%-os erről beszéltem. Lehet rád is valaki azt mondja hogy bepiálva esetleg elmegy veled, aztán lehet más meg azt mondja, elfogadnám :) Ilyen a világ.
Utolsó én kiváncsi lennék milyen az a nagyon ronda de szerintem túlzásba esel. Vagy annyira látszik már rajtad a hozzá állásod hogy taszítod a csajokat. Tudod mindig szebb az aki önmagából önbizalmat áraszt. :)
#35 Jól mondja a sorstársam, vagyunk páran olyanok, akik tényleg egyetlen nőnek se jövünk be a világon. Ha belegondolsz, szerintem belátod, hogy léteznek ennyire ronda emberek.
Ő pl. tetszik valakinek szerinted? [link] Nála persze egy fokkal jobban nézek ki, de nem sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!