Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok ezeket a ronda srácoknak? Nem ellentmondás egy kicsit?
Figyelt kérdés
Ha valaki azt írja, hogy egy lánynál sincs sikere, az a válasz, hogy próbálkozzon kevésbé szép lányoknál. Ha hozzáteszi, hogy a kevésbé lányok is mind visszautasítják, akkor meg azt írjátok, hogy azért, mert érzik, hogy nem tetszenek igazán a srácnak. Akkor mégis kinél próbálkozzunk? Vagy netán nekünk van igazunk, és aki csúnya, az tényleg egy nőnek se kell?2015. jún. 25. 09:47
21/62 A kérdező kommentje:
#20 Te melyik bolygón élsz? Itt a Földön soha életemben nem láttam ronda férfit nővel.
2015. jún. 25. 14:43
22/62 anonim válasza:
Szerinted a fejedben és a hasonló véleményű embereknél kicsit fogalomzavaruk van az átlagos ronda stb. kategóriákkal.
Ha kimegyek az utcára elsősorban átlagos nőket látok, átlagos férfiakkal. De egyébként többször látok átlag csajt ronda fiúval, mint fordítva.
23/62 A kérdező kommentje:
Utolsó, te nő vagy? Mert a nőknek a férfiak 80%-a ronda. Én a valóban átlag alattiakat nevezem rondának.
2015. jún. 25. 16:42
24/62 anonim válasza:
Leírom sokadszorra, hogy amikor a nők azt írják, vagy mondják, hogy próbálkozzon az ember kevésbé szép lányokkal, vagy rossz helyen keresgélsz, nem jó embernél próbálkozol, az nem más, csupán vigasztaló szöveg, "valamit mondjunk már szegény ronda srácnak, hogy ne legyen ennyire szomorú" kategória. Mi az, hogy rossz lánynál próbálkozol? Rá van írva a homlokára hogy nálam ne próbálkozz, vagy hogy nálam próbálkozhatsz? Meg a másik dolog a "rossz helyen"..ez is mi? Mi a jó hely? Pl. Budapest XV. kerület? Még annyi, hogy ha lehet próbálkozzon már az ember olyannál,aki tetszik neki, ha egy dagonyázó röfi is elutasíthatja a ronda férfiakat, akkor a rondáknak is legyen már annyi joguk, hogy nekik tetsző lányt akarjanak. Persze tudom, az nem gond, ha egy nő nem vonzódik szexuálisan egy férfihoz és elutasítja, de egy férfinak úgy látom kutya kötelessége a legocsmányabb legzsírosabb csajhoz is vonzódnia, álljon rá fel a bréje, csak itt az a gond, hogy fajfenntartás érdekében inkább a férfinak kéne jobban vonzódni a nőhöz, mivel más esetben nem fog állni a rudi, már elnézést a kifejezésért, és ha nem áll a cerka, akkor a büdös életben nem lesz utód. A nőknek ilyen tekintetben annyi dolguk lenne, hogy "befogadják" a férfit, nekik nem feltétlen fontos, hogy izgalmi állapotba kerüljenek.
25/62 anonim válasza:
Szóval csak inkubatorok vagyunk... oké ma is tanultam valamit kedves utolsó. Köszönöm
26/62 anonim válasza:
Nem csak inkubátorok vagytok, de amit írtam szaporodás szempontjából az így működik.
27/62 anonim válasza:
Persze igy működik. És ezért nem parosdnak a foemlosok sem selejtes ocsmány himekkel.... de javits ki ha ez nem igy van.
De most komolyan ha nekem nem jön be a pasi akkor is be kell hódolni a fajfentartasnak, pláne hogy nem úton utfelen szülünk. Tudtommal az élvezet is jatszik az emberi szexuális kultúrában.
28/62 anonim válasza:
Jah és innen nézve a himeknek is qvara egyre kene menjen kibe teszik a magjukat... ugye a fajfentartas... Szóval egy ocsmány nőt is ugyan úgy kéne figyelembe venni mint egy csinosat.
29/62 anonim válasza:
nem érted,amit írtam, egy ocsmány nőre nem áll fel a szerszám, akkor hogy tegyék be a férfiak? Tudod puha, lankadt pöccsel nehéz utódot nemzeni.
30/62 anonim válasza:
Ja igen, igazad van, az élvezet is szerepet játszik az ember szexuális életében, a férfinak muszáj elmennie, különben megint csak ott tartunk, hogy nem lesz gyerek. A nő élvezi vagy nem élvezi, az az ő gondja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!