Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, titeket mennyire zavar az, ha egy pasi csak úgy odamegy hozzátok az utcán és megjegyzi, hogy igen csinosak vagytok és szívesen megismerne? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy a mai rohanó világban ezt inkább elkerülik, vagy azt hiszik, hogy zsebes vagy sorozatgyilkos vagyok. :D 18/F
2015. jún. 23. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

Nos én nem félek az utcán fényes nappal, de ha már randiról lenne szó...

Én sosem randiztam teljesen idegennel, csal leinformálható ismerős ismerősével stb. Sajnos van olyan ismerősöm, aki egy idegennel eltöltött 5 kellemes nyilvános randi után szépen meg lett erőszakolva, mikor megengedte, hogy a pasi hazakísérje az egyik randi után.

Sajnálom, bizalmatlan vagyok, de idegenek nálam kizárva.

2015. jún. 23. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna. Szerintem igenis menjen oda ha meg szeretné ismerni.

16L

2015. jún. 23. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es, egyszer mindenki idegen, mindenki a nulláról kezdi az ismerkedést valahol. Sajnálatos, hogy ilyen rossz világ van, de mégis kell a bizalom, ha valaki ismerkedni akar. Én úgy vagyok vele, hogy akinek a "sorskönyvében" meg van írva, azzal így vagy úgy, előbb vagy utóbb megtörténik a rossz, a baj. Az ilyen erőszakolós esetek szerintem elég ritkák.

Tudom, könnyű itt beszélni, és mondom ezt én, aki itt a másik, férfi oldalon fél a lányokhoz, nőkhöz odamenni. Tisztában vagyok azzal, hogy milyen az, amikor az embernek vannak bizonyos kialakult nézetei, amiken már nem igen akar változtatni. Nekem meg ez a bátortalanságom egy "hozott", sorsszerű dolog, nemcsak nőkkel vagyok ilyen, hanem általában is.

2015. jún. 23. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Én szeretem az ilyet. Még akkor is ha végül nem jutunk el oda, hogy tényleg megismerjük egymást. Fel tudja dobni a napom! :-) Pénteken volt egy ilyenben részem, és nagyon jól esett a dolog. Leszólított egy férfi az utcán, kocsiból. Mondjuk nem mondom, hogy nem félve mentem oda, mert első gondolatom az volt hogy emberrabló :DDDD

De csak vacsorázni hívott el, mert tetszem neki, és látott már többször is. :) Jól esett nagyon.

Jó lenne, ha a mai világban a lányoknak/nőknek több ilyenben lenne részük, lehet jobb lenne a kedvünk :) :D

2015. jún. 24. 07:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem olyan rég tette fel egy lány azt a kérdést hogy miért nem mennek oda hozzá az utcán a férfiak ismerkedni. Szoval van olyan akinek ez bejön.
2015. jún. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!