Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 36 eves pasi miert csinalja?
Szoval egy emeleten dolgozunk, es rendszeresen latjuk egymast napi es akarhanyszor belep az en iroda reszlegembe elkezd baromi hangosan beszelni, de kb.ugy h mindenki hallja mikozben engem nez. Egy totalis tulok, az egesz kiejetese, szohasznalata, az a tipikus lemegy a haverokkal bulizni es berug es kb.ebbol all az elete.
Meg soha nem beszeltem vele es atnezek rajta mert egyszeruen taszit a viselkedese, a kulseje, az oltozkodese az egsz stilusa, valamiert iszonyuan irrital mar az h egyaltalan egy legterben vagyunk.
Sokszor latom h nez, es ha elfordul akkor en is nezem de fogalmam sincs miert es amikor veletlenul talalkozik a tekintetunk elvorosodok, zavarba jovok, mikozben halalosan irrital az egesz jelenseg.komolyan nem ertem, h miert vagyok zavarban ha ramnez...
Van hogy egymassal szemben megyunk a folyoson en kitartoan a falat nezem de amikor kozelebb er elkezdek vihancolni (kb ugy nezek ki ilyenkor mint egy idiota aki magaban rohog hangosan:-)) de ezt nem direkt csinalom egyszeruen ezt valtja ki belolem.
Ha latja h az ebedloben uldogelek mikozben elhalad elottem elkezd futyorozni, vagy zorgeti a kulccsomojat csakhogy felhivja magara a figyelmem es komolyan nem hiszem el h nem latja h engem mennyire de mennyire nem erdekel az sem, h letezik.
Csak nem ertem a zavarbajoves, elpirulas reszt a reszemrol,mmint ahogy azt sem h miert nezem amikor nem latja h nezem?
Valakinek van valami otlete?Koszi:-)
Buktok a magabiztos es vezer egyenisegekre. Nem a tudatotokkal, hanem mint tulelesi, fajfenntartasi oszton. Lehet a hulye, torzsi viselkedesevel sikerult is ezt elernie.
Relaxalj, meditalj, tisztitsd ki magadbol ezt az idiotat ugy, hogy eszre se vedd, fel se fogd, hogy o letezik.
Egyebkent el tudom kepzelni, hogy tetszel neki es zavarodottsagaban jon elo nala ez a pavaskodas, mint egy osi oszton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!