Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem folyton mosolygós, szomorkásabb nőnek esélytelen a pártalálás?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 19:21
11/12 anonim válasza:
Szerintem nem esélytelen de nehéz.
Én pl kimondottan mosolygós vagyok, még ha nem is feltétlen happy minden, és nagyon szeretnek a férfiak. Ha kimegyek a házból igyekszem a munkámra figyelni és nyitott vagyok az emberekre, meghallgatom a sztorijaikat, poénkodom velük. Mindenkinek vannak bajai, de nem cipelhetjük magunkkal őket, mert az emberek nem kíváncsiak más putonnyára elég a maguké. És egyszerűen kerülni fogják a társaságod, ami miatt alapból nehéz ismerkedni. Ha valaki már ismer és együtt vagytok, akkor nyilván már a bajok sem tűnnek olyan nagynak, mert együtt viszitek, de addig el kell jutni. Szóval mosolyogj!
A pasik tényleg imádják, ezt garantálom.
12/12 anonim válasza:
Erdekes, de azt vettem eszre, hogy ha rossz a kedvem engem sokkal tobben neznek meg/szolitanak le, mint amikor jo napom van. Nem tudom miert van ez, bar apam is azt mondta "jol all a depresszio":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!