Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fősikolára-egyetemre járó lányok miért nézik le a szakmunkás vagy nem éppen tanult fiúkat társkeresésnél?
Diplomás nő vagyok.
A vőlegényem asztalos.
Nem a végzettségen múlik hanem az emberen. Az ostoba emberektől a hideg ráz. ÉS valljuk be sok szakmunkás azért lett az, mert nem világ életében b.ott tanulni, és hát a szüleik elzavarták valahova. De amúgy a szakmájukban is csak huszadrendűek.
Egy intelligens első osztályú szakmunkást, aki azért szakmunkás, mert ő tényleg szereti a szakmáját és felső szinten űzi, legyen bármi (szobafestő, ács, autószerelő...stb.) azt senki nem fogja lenézni.
De azt egy ffi se várja, hogy hanyatt vágjuk magunkat a kettes hideg burkoló szakmájától, amihez nem is ért, a kapa is kilóg a szájából és annyi kultúra szorult belé, mint a cipőm sarkába.
Szóval nem, nem a szakmunkáson múlik hanem az egyebeken. Ismerek olyan szakmunkást, akire a kutyámat nem bíznám rá, meg olyat, akihez hozzámegyek. De sajnos én is látom, melyik kategóriából van több...
Nem nézem le őket.
Az ostobaságot viszont igen.Az viszont iskolázottságtól függetlenül,bárhol előfordul..elég gyakran.
11# Tökéletesen megfogalmazta a véleményem.
Amúgy az én párom is asztalos + CNC szakember,de az utóbbit űzi.
29n
11-essel értek egyet. Kérdező, őszintén ha művelt intelligens embert keresel melyik "csoportba" találsz többet, a szakmunkásban vagy a diplomásban?
Az öcsém szakmunkás, szerintem jobb képességű mint én. Viszont munkatársai körében a szórakozás egyetlen formája a kocsma. Nem a hangulatos pub vagy az igényes beülős. Életcél zéró. Nem mind ilyen nyílván, de a többség igen. Az ha valaki nem akar ilyen emberrel összejönni nem lenézés.
Lenézik a saját szaktársaikat is ha az illető KÜLSEJE nem üti meg az elvárt szintet.
Két éve járok az egyetemre, mérnök szakra. A lányok csak vizsga előtt hajlandók szóba állni velem, olyankor tudnak szépen mosolyogni, hátha segítek nekik.
De abból nem kérek. Gyűjtsék csak azokat az egyeseket, ahogy kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!