Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk, akik elégedetlenek a külsejükkel, miért nem mennek konditerembe vagy plasztikai sebészhez?
szóval akinek nincs jó genetikája vagy marha sok pénze, az semmit nem fog elérni vele.
egyik haverom sosem szokott edzeni, nem eszik egész napokig semmit, mégis 3x-4x akkor mellizma van, mint nekem, én pedig minden héten keményen megedzem és eszek rendesen.
Utolsó: ez ilyen, nincs sok értelme itt segíteni bárkinek is, mert a nyavalygás nekik sokkal kényelmesebb. Az őszinteséget pedig lepontozással "jutalmazzák". A legtöbb válaszomat ezért inkább "önmagamnak írom", mert ez segít letisztázni a gondolataimat. Ha valakinek esetleg mégis segít egy hozzászólásom vagy legalább elgondolkozik rajta, akkor az már csak hab a tortán.
"egyik haverom sosem szokott edzeni, nem eszik egész napokig semmit, mégis 3x-4x akkor mellizma van, mint nekem, én pedig minden héten keményen megedzem és eszek rendesen."
Kit érdekel a haverod? Saját magadhoz mérd a fejlődésedet, ne másokhoz. Egyébként nem kell kigyúrt állatnak lenni csajozáshoz, de ha valaki mégis megszállottan hisz ebben, akkor az a minimum, hogy elmegy edzeni (aztán előbb-utóbb rájön, hogy elsősorban nem ez számít, ettől függetlenül a sportnak van egy csomó hasznos hozadéka a külsőn túl is).
Én sem értem.
Miért nem tud aki nem elégedett magával elmenni edzeni.
Igen nagyon drága nekem is 100 felett van az edzésem,de megéri,mert egyrészt jó a fizikumom.
Sok pénz,MENJ EL DOLGOZNI,olyan szakmát tanulj amivel egy jó életstílust épithetsz fel,hiába tetszik amit csinálsz ha nincsen benne zsé.
És ennyi,dolgozzál,főzz,és menj edzeni fogsz változni,plusz fejleszd a személyiségedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!