Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk, akik elégedetlenek a külsejükkel, miért nem mennek konditerembe vagy plasztikai sebészhez?
Kondi terem ? - Teljesen felesleges; önmagában nem elég. Ha alacsony vagy esetleg előnytelen az arcelrendezésed ugyan úgy nem érdekled a nőket.
Plasztikai sebész ? - Nézzél már körül mibe kerülnek ezek a dolgok. DE! egyébként is, feküdjön kés alá egy nő kedvéért az, akinek hét anyja van.
A nők többsége undorodik egy profi testépítő testtől (amihez már koksz is kell), egy sportos és izmos testet (ami a felmérések szerint ideálisnak számít) viszont naturálban is összehozhatsz.
De a kondihoz erős elhatározás és kitartás is kell, ami sajnos a nyavalygó fiúcskák nagy részéből hiányzik.
Nekem van olyan jó testem, mint a legmagasabb százalékon lévő és mégsem jön be annyira sok csajnak.
Az igazi adonisz Pl Sergi Constance, én kb egy olyan szintről beszéltem.
Túl sok...
Előben meglátnák, le sem vennék róla a szemüket.
A konditeremre gyakorlatilag az összes szabadidőd és pénzed rámegy, és akkor még egyáltalán nem biztos, hogy fogysz/izmosodsz is, ha meg igen, akkor se feltétlen úgy, ahogy tervezted. Megéri? Na, én inkább a hobbimmal foglalkozok, ugyanannyi pénz megy el rá, mint a konditeremre, viszont ezt legalább élvezem és nem is röhögnek ki, mintha egy terembe bemennék.
A plasztikai sebészen gondolkodtam, bár nekem inkább zsírleszívás kellene a manboob eltüntetéséhez (a többi nem érdekel). 30k alatt megvan, viszont nem túlzottan egészséges, és munkából/egyetemről/mindenhonnan ki kell miatta maradna jó pár hétig, amíg begyógyul a heg. Utána meg kelleni fog valamilyen mellény, ha jól tudom. Az arcplasztika viszont tényleg embertelenül drága, nem a nyugaton vagyunk, ahogy az egyik előttem szóló írta. Úgyhogy ezek is felejtősek.
Szóval maradok annyiban, hogy várom a csodát, azért táncsak nem ez a 10 kiló plusz fog szűzen hagyni 50 éves koromig...
A konditerem heti 3x1 óra elfoglaltságot jelent (de otthon vagy kondiparkban is lehet edzeni saját testsúllyal, máris megspóroltad a kondibérlet árát)
10 kiló túlsúlyhoz nem hiszem, hogy zsírleszívás kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!