Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel a szép nőknek rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel a szép nőknek rengeteg a kérőjük, udvarlójuk, szerintetek egy párkapcsolatban sokkal nehezebb megtartani őket a kívülről érkező ostromoknak köszönhetően?

Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 21:58
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Aki elég tökös, az nem fél tőlük.
2015. jún. 18. 23:06
 42/53 A kérdező kommentje:
#38: Kicsit szürkének látom én ezt a kapcsolatot, vagy legalábbis amolyan "jó ez így is" típusúak közé sorolhatónak. Racionalitás ide vagy oda, te egy nő vagy, te egy érzelmes lény vagy, vagy legalábbis az érzelmeidre alapozol esősorban az égvilágon mindent, az érzelmeid vezérelnek... és majd egyszer csak hopp, egy másik kapcsolatban találod magad. Ekkor majd ráismersz ezekre a szavakra: "jé, úgy ÉRZEM, tényleg találtam egy jobbat". Nem tudom elhinni ezt a tündérmesét, hogy foggal-körömmel ragaszkodna az aktuális hapsijához egy szép nő, ha egyszer folyamatosan érik a külső ingerek.
 43/53 anonim ***** válasza:
szerinted ami a szép nőhőz nem mer oda menni az a csunyához oda fog? hát nem
 44/53 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hogy érnek külső ingerek, de nehogy azt hidd, hogy a kapcsolatom szürke és lapos.

Szenvedélyesek vagyunk, minőségi időt töltünk egymással, jó a szex, jókat tudunk beszélgetni, utazgatunk, kirándulunk. Izgalmas az életünk.

Ha neked tündérmese, akkor legyen.

Szerintem nem az. Szerintem csak két hasonló mentalitású ember egymásra talált, boldogok, és szeretnék ha ez sokáig tartana. Hajlandóság van rá, hogy küzdjenek ezért és ne dobják félre az első adandó alkalommal.

Nagyon örülök és boldog vagyok, hogy rátaláltam a páromra, ennyi az egész. És ahhoz nagyon komoly problémának kell előállnia, hogy egy harmadik fél be tudjon férkőzni a kapcsolatunkba. Erre egyelőre nincs kilátás.

Majd 20 év múlva már ez egy izgalmasabb dolog lesz, de úgy indulunk neki, hogy leküzdjük, különben értelme sem lenne belefogni bármilyen kapcsolatba.

Senki nem úgy házasodik, hogy "de úgyis elválunk".

2015. jún. 18. 23:15
 45/53 anonim ***** válasza:
4%

nem érdekel miért érdekelne?

tőlem jobbat úgyse talál aki velem van éppen :D meg van bennem ami kell.Nem féltem soha.

ráhajtanak elzavarja,mindig így volt...aki meg nem akar menni,le lesz verve az álla,és örülhet ha ököllel kap :D nem legyeskednek az mellet ami az enyém

2015. jún. 18. 23:36
 46/53 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként ez pont fordítva van. Egy olyan nő (mindegy hogy szép nem szép, ne menjünk bele), akinek folyamatosan vannak udvarlói, hozzászokik, kialakul az immunitása. Én nem vagyok nagyon szép, de fiús hobbijaim vannak, szóval havonta pár srác "belémszeret", néhány meg tényleg. Úgy kell néha levakarni őket. Hát, jött egy új? He... Láttunk már ilyet. Az, hogy ennek valaki folyamatosan "ki van téve" pont azt eredményezi, hogy nem kell tartani az udvarlók hatásától, mert már nincs nekik.

Tudod kit lehet viszont nagyon könnyen elcsábítani? Azt, aki nincs hozzászokva! Nem tudja kezelni. Eltelik 3-5 év, te már nem kedveskedsz neki annyit mint a legelején, elmúlik a rózsaszín köd, rád jobban kihat a stressz a munka stb, laposodik a kapcsolat. Ez az a pont, ahol bejön egy random hódoló, és szegény lányka olyat tapasztal, amihez nincs hozzászokva. Hirtelen jó neki, olyan mint a kapcsolatotok elején, kedvesek vele, elhalmozzák bókokkal, keresik a társaságát. Hát ő ehhez nincs hozzászokva, persze h élvezi. Jó jó ez a kapcsolat ami van, de nem biztos h mindig is jó lesz... Mi van ha később nem lesz másik lehetőség váltani? Vele most ooolyan izgi és jó és más és... rögtön érdekesebb.

Ha valakinek sok udvarlója van, mindig tudja, hogy később is lesz, nem muszáj most ugrani, ha még menthetőnek tűnik a kapcsolat. Lesz 5 év múlva is jelentkező, ha mégse jönne össze, nem kell az utolsó szalmaszálba kapaszkodni.

2015. jún. 19. 01:06
 47/53 anonim ***** válasza:
Már megint a szép nők... mi az hogy "szép" ?
2015. jún. 19. 01:21
 48/53 anonim ***** válasza:

"jé, úgy ÉRZEM, tényleg találtam egy jobbat". Nem tudom elhinni ezt a tündérmesét, hogy foggal-körömmel ragaszkodna az aktuális hapsijához egy szép nő, ha egyszer folyamatosan érik a külső ingerek."

Nagyon jól ÉRZED kérdező, csak hogy lerántsam a leplet a dologról, a nő sem ÉERZI ezt, hanem TUDJA, szóval nem kell hülyének nézni, pontosan tudja, hogy jobb parti van a láthatáron, azt is tudja, hogy le kellene állítania, mert nem korrekt a pasijával szemben, és akkor HOPP varázsütésre jönnek az önigazolások, amiknek a célja már nem az lesz, ami eddig (hogy miért maradjon vele) hanem az, hogy miért pattanjon le. Ezeknek az önigazolásoknak az egyike az, hogy ÉRZELMEI vannak a másik férfi irányába, és ezek nem is lennének, ha te ezeket az igényeit kielégítetted volna, meg különbe is, ebben is, meg amabban is elhanyagoltad, satöbbi. Hidd csak el, tudom miről beszélek, ültem ebben a szoporollerben. Gyakorlatilag tehetetlen vagy egy ilyen szituáciióban. Mivel mindenkinél van jobb (még brad pittnél is) ezért az esetek nagy százalékában már bombanőnek sem kell lennie az adott csajnak, hogy kiszedje egy jobb csávó a kapcsolatból. Gondolom te is ismered azt a lőzungot, hogy minden másoodik házasság válással mvégződik. a szimpla kapcsolatoknak meg gyakorlatilag 80%-a szakítással végződik.

2015. jún. 19. 04:44
 49/53 anonim ***** válasza:

""amiknek a célja már nem az lesz, ami eddig (hogy miért maradjon veleDD)

D lemaradt

2015. jún. 19. 04:45
 50/53 anonim ***** válasza:

"Már megint a szép nők... mi az hogy "szép" ?"

Már megint egy idióta...

2015. jún. 19. 04:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!