Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel a szép nőknek rengeteg a kérőjük, udvarlójuk, szerintetek egy párkapcsolatban sokkal nehezebb megtartani őket a kívülről érkező ostromoknak köszönhetően?
Kérdező, élj olyan elvekkel, ahogy akarsz.. Ha téged boldoggá tesz ez a gondolkodás, akkor tedd.
Mi meg folyamatosan dolgozunk a kapcsolatunkon, hogy együtt éljük le az életünk, együtt öregedjünk meg.
#17 #5
Az én barátnőm kinézetre olyan 8-as, ha nagyon csinosan felöltözik, simán 9-es. (10-es skálán)
Nincs olyan rettentő sok próbálkozója. Pár komolytalan van havonta 1-2 mondjuk, de nem állnak nála sorban a pasik.
Elég határozott, karakán személyiség vagyok, nagyon nehéz manipulálni. Nem egy buta fruska vagyok.
És pont azért működik a kapcsolatunk, mert nincsen rózsaszín köd. Pontosan látjuk egymás hibáit és elfogadjuk őket, illetve javítunk egy kicsit rajta, amennyire azt engedi a személyiségünk. Az senkinek se lenne jó ha kifordulnánk önmagunkból. Én így fogadom el őt, ahogy van. Vannak néha konfliktusaink, de megoldjuk.
ez igaz, az átlagos vagy az alattiaknál többen probálkoznak mert egy nagyon szépet már meg se mernek közelíteni
aztán azok vannak mindig egyedül mert a nagytöbbség tart tölük.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!