Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel a szép nőknek rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel a szép nőknek rengeteg a kérőjük, udvarlójuk, szerintetek egy párkapcsolatban sokkal nehezebb megtartani őket a kívülről érkező ostromoknak köszönhetően?

Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 21:58
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy ez a mustafa kalifa nem véletlenül az az idegesítő pappka? :D
2015. jún. 18. 22:26
 22/53 anonim ***** válasza:
10 Én is csúnya vagyok, mégis annyi van, hogy néha nem győzőm hesegetni, pedig tényleg nem vagyok szép:D
2015. jún. 18. 22:26
 23/53 anonim ***** válasza:
15 Ezt sosem tudhatod és egyetlen pasi sem tudhatja, mert mindenkinél van jobb:D
2015. jún. 18. 22:27
 24/53 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy tényleg ugyanazok. Mindkettő egy idióta. :D
2015. jún. 18. 22:27
 25/53 anonim ***** válasza:

de mégis ki a ronda nő és ki a csúnya mert teljesen össze vagyok már zavarodva nő létemre,

miért gondoljak a pasik úgy hogy minden szép nőnél rengeteg pasi legyeskedik

én a barátommal már 2 éve vagyunk együtt, közben senki nem környékezett meg és nem is hagynám magam mert szeretem a barátom

2015. jún. 18. 22:28
 26/53 anonim ***** válasza:
10%
hazugok vagytok! majd röktön sorba állnak 1 ronda nőnél a pasik hogy ne!
2015. jún. 18. 22:32
 27/53 A kérdező kommentje:

#15: Mivel messze nem vagyok tökéletes férfi, de annak még töredéke sem, így a bogár mindig bent zümmög a fülemben. Lenne miért félnem egy kapcsolatban.

#16: Akkor sem hiszem el. Én nem a topmodell plázalotyókra gondolok ám, hanem a szolid megjelenésű helyes lányokra, amilyen te is lehetsz a leírásod alapján. A ti esetetekben még szarabb a helyzet, mert a kevésbé felszínes, értelmesebb férfiak is keresik a társaságotokat. Emiatt nem hiszem el azokat a meséket, hogy egy csinos, vonzó nőt kerülnek a férfiak. Vagy hazugság, vagy figyelmetlenség. A kettő közül valamelyik.

#17: Pro és kontra: ennyi erővel ne tegyél olyan kijelentést, hogy együtt akarsz vele megöregedni. Ne történjen ilyen, de lehet holnap reggel arra ébredsz, hogy lelépett a legjobb barátnőddel... :D Nem egy harmadik fél lesz az oka? Ugyan már. A szakítások 99%-a erről szól. Lehettek a pároddal akármilyen megértőek egymással, ha nálad beindulnak bizonyos kémiai folyamatok, onnantól kezdve cseszheti a srác a "problémamegoldásokat", amikre te már csak erőlködésként, nyálaskodásként fogsz visszaemlékezni. :D

#18: Nem! A lényeg: a jobbra való törekedés. Hiába szép, jó, tökéletes minden, ha érkezik az életedbe egy még tökéletesebbet ígérő férfi, már lépsz is. Mese nincs. Ne írd felül a biológia és a kémia törvényeit.

2015. jún. 18. 22:33
 28/53 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a nő jó nő?

2015. jún. 18. 22:35
 29/53 anonim ***** válasza:
14 A beetetési szövegeden átlátunk ám:DD
2015. jún. 18. 22:37
 30/53 anonim ***** válasza:
32%
én sem hiszem el hogy a top 10 es csajoknál nincs napi 5 e udvarló hagyjuk már
2015. jún. 18. 22:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!