Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel a szép nőknek rengeteg a kérőjük, udvarlójuk, szerintetek egy párkapcsolatban sokkal nehezebb megtartani őket a kívülről érkező ostromoknak köszönhetően?
de mégis ki a ronda nő és ki a csúnya mert teljesen össze vagyok már zavarodva nő létemre,
miért gondoljak a pasik úgy hogy minden szép nőnél rengeteg pasi legyeskedik
én a barátommal már 2 éve vagyunk együtt, közben senki nem környékezett meg és nem is hagynám magam mert szeretem a barátom
#15: Mivel messze nem vagyok tökéletes férfi, de annak még töredéke sem, így a bogár mindig bent zümmög a fülemben. Lenne miért félnem egy kapcsolatban.
#16: Akkor sem hiszem el. Én nem a topmodell plázalotyókra gondolok ám, hanem a szolid megjelenésű helyes lányokra, amilyen te is lehetsz a leírásod alapján. A ti esetetekben még szarabb a helyzet, mert a kevésbé felszínes, értelmesebb férfiak is keresik a társaságotokat. Emiatt nem hiszem el azokat a meséket, hogy egy csinos, vonzó nőt kerülnek a férfiak. Vagy hazugság, vagy figyelmetlenség. A kettő közül valamelyik.
#17: Pro és kontra: ennyi erővel ne tegyél olyan kijelentést, hogy együtt akarsz vele megöregedni. Ne történjen ilyen, de lehet holnap reggel arra ébredsz, hogy lelépett a legjobb barátnőddel... :D Nem egy harmadik fél lesz az oka? Ugyan már. A szakítások 99%-a erről szól. Lehettek a pároddal akármilyen megértőek egymással, ha nálad beindulnak bizonyos kémiai folyamatok, onnantól kezdve cseszheti a srác a "problémamegoldásokat", amikre te már csak erőlködésként, nyálaskodásként fogsz visszaemlékezni. :D
#18: Nem! A lényeg: a jobbra való törekedés. Hiába szép, jó, tökéletes minden, ha érkezik az életedbe egy még tökéletesebbet ígérő férfi, már lépsz is. Mese nincs. Ne írd felül a biológia és a kémia törvényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!