Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sikertelen vagyok a pasiknál, a lányoknál lehetek sikeres? 18L
Férfiként ( a te mércéd szerint is) mondom, az nem jó irány.... van tapasztalatom a bi, meg leszbi nők világáról, -belülről jön az.
18 évesen olyan sok érdemi kudarcod nem lehet... csak nyugi.
#22 Nekem is ez a problémám hogy megkomolyodtam. Ha nem történt volna meg, most boldogan válogatnék az ugyancsak 18-22 komolytalan jelentkezők között.
Ui. Ez egy kérdés volt. Amíg nem ismersz felesleges osztani az észt.
Egyáltalán nem szakértőként is azt mondom, ez az ötlet nagyon nem lenne bölcs döntés. A szexuális beállítottság nem elhatározás kérdése. Ha meg "kialakulna valami", akkor valószínűleg félúton meggondolnád magadat, mert ráeszmélnél, hogy ez valóban félresikerült gondolat volt; végső soron te is a homlokodat csapkodnád utólag, és még a csajt is megbántanád.
Azt szabad lenne megkérdeznem, hogy mitől vagy sikertelen (vagy mitől érzed magad annak)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!