Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sikertelen vagyok a pasiknál, a lányoknál lehetek sikeres? 18L
Hát én 21 vagyok, de nem vagyok pasi, csak férfiú vagy férfi.
Szogezzunk le az elejen valamit! A ferfit nem csupan az eletkora teszi FERFIve.
Ez alapjan kategorizalni,-de egyaltalan kategorizalni- embereket nem erdemes,mert csak helytelen, sztereotip gondolkodashoz vezet, ami meroben befolyasolj a kisugarzasod es a masik nemhez valo viszonyod. Talan erdemes innen indulnod a problema megfejteseben es szem elott tartani hogy a vilagon tobb mint 8 milliard ember el. Ha mar randiztal mindegyik FERFIVEL kozuluk es kudarcot vallottal akkor keszseggel vissza terhetunk a temara. 29/ FERFI
Örülök neki. Aki úgy teszi fel a kérdéseit hogy "Pasik válaszára lennék kíváncsi..." oda is menjetek balhézni miatta hogy ti férfiak vagytok nem pasik mert annyira nem mindegy hogy a nem megjelölésére milyen szót használunk kedves Férfiak!
A normális válaszokat köszönöm!
Én is sikertelen vagyok a lányoknál, 18f.
Ha gondolod írj rám, nem ismerkedési szándékkal, csak hátha segíthetnénk egymást pár tanáccsal.:)
Ezt a leszbi dolog butaságot meg verd ki a fejedből, a szexuális beállítottság nem befolyásolható.
Mit gondolsz miért nem vagy sikeres?
Privátban küldenél egy képet magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!