Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha sikertelen vagyok a pasikná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sikertelen vagyok a pasiknál, a lányoknál lehetek sikeres? 18L

Figyelt kérdés
Hetero lány vagyok. Egyáltalán nem vonz hogy lánnyal legyek, de annyira sikertelen vagyok a pasiknál hogy már arra is gondoltam elkezdek inkább lányokkal ismerkedni. Kisülhet ebből bármi pozitív? Ha nem érdekelnek a lányok, de elkezdek nyitni feléjük akkor kialakulhat valami?
2015. jún. 15. 12:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%
Ha majd a normális pasikat is észreveszed, akkor majd lesz kapcsolatod, de addig, amíg neked csak az alfák lennének a jók, addig ne siránkozz...
2015. jún. 15. 15:18
 12/28 anonim ***** válasza:
46%
...mondja egy bölcs omega.
2015. jún. 15. 15:18
 13/28 anonim ***** válasza:
49%

Hát én 21 vagyok, de nem vagyok pasi, csak férfiú vagy férfi.

2015. jún. 15. 15:24
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
Te szeretnél másnak ló helyett szamár lenni? A leszbikus/biszex lányok nem érdemlik meg az őszinte vonzalmat és szerelmet? Milyen jogon használnál ki másokat, a magad szórakozására, önbizalmad növelésére? Milyen ember tesz ilyet? Nézz magadba!
2015. jún. 15. 15:26
 15/28 A kérdező kommentje:
21 évesen még elég messze van az ember a férfiasságtól az ember de oké. Ahogy érzed.
2015. jún. 15. 15:32
 16/28 anonim ***** válasza:
66%

Szogezzunk le az elejen valamit! A ferfit nem csupan az eletkora teszi FERFIve.

Ez alapjan kategorizalni,-de egyaltalan kategorizalni- embereket nem erdemes,mert csak helytelen, sztereotip gondolkodashoz vezet, ami meroben befolyasolj a kisugarzasod es a masik nemhez valo viszonyod. Talan erdemes innen indulnod a problema megfejteseben es szem elott tartani hogy a vilagon tobb mint 8 milliard ember el. Ha mar randiztal mindegyik FERFIVEL kozuluk es kudarcot vallottal akkor keszseggel vissza terhetunk a temara. 29/ FERFI

2015. jún. 15. 16:05
 17/28 anonim ***** válasza:
S ha a pasiknál (vagy akiket annak nevezel) sikertelen vagy, nem lehet, hogy a férfiaknál lennél sikeres? A nemi identitás pedig nem azon múlik, hogy elkezdesz-e nyitni ide vagy oda. :)
2015. jún. 15. 16:22
 18/28 A kérdező kommentje:

Örülök neki. Aki úgy teszi fel a kérdéseit hogy "Pasik válaszára lennék kíváncsi..." oda is menjetek balhézni miatta hogy ti férfiak vagytok nem pasik mert annyira nem mindegy hogy a nem megjelölésére milyen szót használunk kedves Férfiak!

A normális válaszokat köszönöm!

2015. jún. 15. 16:32
 19/28 anonim ***** válasza:

Én is sikertelen vagyok a lányoknál, 18f.

Ha gondolod írj rám, nem ismerkedési szándékkal, csak hátha segíthetnénk egymást pár tanáccsal.:)

Ezt a leszbi dolog butaságot meg verd ki a fejedből, a szexuális beállítottság nem befolyásolható.

2015. jún. 15. 19:42
 20/28 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz miért nem vagy sikeres?

Privátban küldenél egy képet magadról.

2015. jún. 16. 05:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!