Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várnak el a nők olyan dolgokat a férfitól amiket ők sem tudnak biztosítani?
Nem tudom, lehet ismeretlen lesz nektek ez a szó...munkamegosztás???
Miért állítjátok be a nők nagy részét vmi tespedt, otthonülő, háztartásbelinek, akinek egyetlen életcélja az kellene legyen, hogy titeket ellásson? Ez borzasztóan unszimpi lehet, bármelyik csajnak, hogy miután haza megy a 8-10 órás melóból(Úristen, a nők is dolgoznak, HIHETETLEN!) mosson, főzzön, takaritson, kiszolgáljon, mert ti ezt elvárjátok, csak azért mert lóg ott nektek vmi a két lábatok között. Ja és még a gyereket meg sem említettem...
Miért nem lehet, azt csinálni, hogy az egyik főz a másik fél takarít? Nektek leszáradna a kezetek? Igen tudom, tudom egyedül élve mindent megcsináltok, de a többségetek a párkapcsolatok alatt ezt elfelejti. Érdekes.
Számomra kikötés, hogy egy pasi ne a leendő anyucit lássa bennem, hanem a társát. Senki csicskája nem leszek.
Mert ez amúgy nincs fordítva, nem?
Naponta leírja a sok hülye gyerek, hogy a nők rbnck, a nők csak egy punci és két mell, a nők ostobák, a nők felszínesek, a nők kegyetlenek, a nők gonoszak.
"Nem érzitek amúgy visszásnak, hogy állítólag nem elvárás a háziasság, stb., de nehezményezitek, sőt, leszóljátok azt, ha egy nő nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal?"
Személy szerint azt nehezményezem, hogy semmi másban sem veszik ki EGYENLŐEN a részüket. Ki sem tértem még az olyan aprócseprő dolgokra, ami a férfi vérében kell legyen, mint a vizvezeték probléma, meg a villanyáram probléma megoldaása.
Az meg hogy mosás,...komolyan, mi a tököm az, hogy az egész napos meló? Meg mi az, hogy "összegyűjtése" a mosdatlannak? Mert mi van ott nálatok D-Day? Kiszámoltam, reggel beraktam a mosógépbe a cuccot, délután mikor hazaáértem, kiteregettem. Komoly 20 percet vett el az életembeől. Cserébe ugyanezt megcsinálom akkor is, amikor van barátnőm.
Bírom ezt a mártíromságot. Komolyan. El kell rakni egy véletlenül előfelejtett kávéskanalat? Naná hogy szóvátszi a nő, meg felmutatja, hogy nicsak, mekkora melót végzek utánad. Bezzeg nekem eszembe nem jut szóvátenni, ha a véletlenül elszórt üres tamponos dobozt én dobom ki a szemétbe.
Tudjátok csajok, azzal kurjátok el, hogy a legtöbb valamirevaló 30as férfi már megtanulta azokat a "női" melókat maga végezni, amiért ti állandóan siránkoztok. És élből pofánröhög, ha ezekkel a hülyeségekkel jöttök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!