Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság mi számít erkölcsösnek, és mi ribisnek?
Figyelt kérdés
Valaki szerint ha egy lány egyedülálló, akkor ne szexelgessen senkivel, amíg nem talál valaki komolyabbat, mások szerint pedig nincs ezzel baj, a nőknek is szüksége van a szexre.
Nekem volt már ilyen viszonyom, de ha lenne most egy komoly kapcsolatom, tuti letagadnám, mert nem hiszem, hogy jó fényt vetne rám, hiába mondják sokan. Vagy nem számít az ilyesmi?
20/L
2015. jún. 14. 15:50
11/13 anonim válasza:
Nem erkölcsös ha nincs senkid ne szexelj senkivel,mert idővel a lelkileg meg fog viselni. Onnan is tudhatnád hogy nem jó dolog, hogy letagadnád,mert rossz fényt vetne saját magadra. Elhiszem hogy vágysz rá én is vágyom, de stabil kapcsolat hiányában nem teszem és így van rendjén 24f
12/13 anonim válasza:
Csak annyi erkölcsi rendet várok el a másiktól, amit én is be tudok tartani. Szóval ha nekem megy az, hogy nem szexelek össze vissza, csak hosszútávú kapcsolatban, akkor szerintem jogosan várhatom el ezt a másik féltől.
13/13 anonim válasza:
Én alapvetően az egyéjszakást nem tartom r....cos dolognak, ha mindkét fél egyedülálló, védekeznek, és mondjuk a lány nem minden este mással dugatja meg magát részegen. Egy-két alkalom, amikor már az embernek szexhiánya van, sztem simán elfogadható. Mondom ezt úgy, hogy én pl. nem tudnék érzelmek nélkül szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!