Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság mi számít erkölcsösnek, és mi ribisnek?
Valaki szerint ha egy lány egyedülálló, akkor ne szexelgessen senkivel, amíg nem talál valaki komolyabbat, mások szerint pedig nincs ezzel baj, a nőknek is szüksége van a szexre.
Nekem volt már ilyen viszonyom, de ha lenne most egy komoly kapcsolatom, tuti letagadnám, mert nem hiszem, hogy jó fényt vetne rám, hiába mondják sokan. Vagy nem számít az ilyesmi?
20/L
Ez teljesen érthető, ezért gondolkodom így, és szerintem a legtöbb fiút sem érdekli, hogy amíg nem vele voltál, kivel feküdtél le :)
#1 és utolsó
Mindenki máshogy gondolkodik (a férfiak is). Én úgy gondolom, hogy párkapcsolaton kívül a szex az oké, ha nem akkor ott este szedted össze azt akivel csinálod (tehát majdnem ilyen barátság extrákkal szintű dologra gondolok). Az olyan lányokat viszont kerülöm, akik megvoltak minden bikának a környéken.
Tehát nálam egy-két ilyen dolog belefér, de több nem. Én konkrétan még soha nem szexeltem párkapcsolaton kívül, még akkor sem, ha lett volna rá lehetőségem. Nekem nem menne.
Ez mindenkinél más,és az adott srácnál akivel alakul valami,majd kiderül.
Hazudni,letagadni sokkal rosszabb,mintha elmondanád.
Mert előbb vagy utóbb úgyis ki fog derülni.
De ha nálam például van egy olyan lány,akivel alakulóban lennénk,és elmondaná ezt,hogy ilyen történt vele,nem tetszene megmondom őszintén,de meggondolnám azt,hogy mi legyen vele,annak függvényében hogy racionálisan mennyi esélyt látok a kapcsolatunk folytatására,mennyire szerettem meg,stb.
Azonban ha letagadná,majd később akár 1-2 nap vagy hónapról is beszélhetünk akkor derülne ki,azt viszont nem tolerálnám.És itt már nem magával a ténnyel lenne gondom,hanem azzal hogy hazudott nekem,és nem tisztelt ezáltal.
Mert ha hazudott egyszer,akkor többször is fog,és ki tudja milyen súlyú dolgokban.
24/F
erkölcsösnek már semmi szerintem
de én az olyan nőket szeretem akik nem sok embernek voltak meg és ha igen azok igényesek :d mert én igényes vagyok és nehogy már olyannal álljak le amit akárki megkapott....az engem húzna le fuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!