Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzre, és külsőre bukik e a nő?
Szeretném férfitársaim, illetve önreflexióra képes nőtársaim figyelmét felhívni a következő bejegyzés ALATTI HOZZÁSZÓLÁSOKRA. [link]
Komoly viták folytak itt az napokban erről a jelenségről. (40 éven felüli hölgyek,mély tisztelettel, de ha lehet ne trollkodják szét a fórumot azzal, hogy az ő 4.-ik választásuk a csúnyafiú volt, köszönöm)
20as várlak a birodalmamban!
üdv:a halál :D
"Ellenben barátkozni sokan akartak velem, márpedig ha a belsőmmel lenne gond, akkor azt se akarnának, nagy ívben elkerülnének."
Tényleg nem kötözködni akarlak, vagy megbántani, de ez rossz logika. Mert attól, hogy a belső tulajdonságaid alkalmassá tesznek a barátságra, még nem biztos, hogy ugyanezek a belső tulajdonságok vonzóvá tesznek a nő számára, mint férfit.
Csak egy általános példa: a sráccal jól el lehet beszélgetni, viccelődni, de amúgy nehezen boldogul az életben, határozatlan, félénk. Az adott nő meg pont a határozott, erős, bátor férfiakhoz vonzódik. Akkor hiába barátkozik szívesen a fent említett sráccal, nem valószínű, hogy beleszeret.
Kedves 76 % os férfitársam. Nem terveztem, hogy hozzászólok, de kénytelen vagyok vele...
Köszönöm szépen, van barátnőm, ha jól számolom ő életem során a 8. nő akivel dolgom volt.
A kérdés leírásában szereplő beszélgetés viszont létező jelenségekről szól.
Ahogy nézem, nem sokan olvasták el, pedig tanulságos, és a beszélgetés résztvevői az arcukat is vállalták, szóval semmirekellőnek elég nehéz munka lesz nevezni őket.
Szóval ha megkérhetlek, állj le a tippelgetéssel, és a személyes sértegetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!