Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pénzre, és külsőre bukik e a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzre, és külsőre bukik e a nő?

Figyelt kérdés

Szeretném férfitársaim, illetve önreflexióra képes nőtársaim figyelmét felhívni a következő bejegyzés ALATTI HOZZÁSZÓLÁSOKRA. [link]

Komoly viták folytak itt az napokban erről a jelenségről. (40 éven felüli hölgyek,mély tisztelettel, de ha lehet ne trollkodják szét a fórumot azzal, hogy az ő 4.-ik választásuk a csúnyafiú volt, köszönöm)

2015. jún. 13. 05:15
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
a 30-as bejegyzés nem a kérdezőnek hanem a 27-nek ment :-)
2015. jún. 13. 10:22
 32/51 anonim ***** válasza:

20as várlak a birodalmamban!

üdv:a halál :D

2015. jún. 13. 12:48
 33/51 anonim válasza:
44%
kellehür válaszára lennék kíváncsi:) regényeket írna a semmiről:))
2015. jún. 13. 12:51
 34/51 anonim ***** válasza:
53%
Sok mindenre buknak, ki erre, ki arra, amire biztos nem, az a picsogás. :)
2015. jún. 13. 12:55
 35/51 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem az a ti bajotok, hogy rohadt magas a mérce... Ti ugyanúgy nem mentek oda egy kevésbé szép lányhoz, mint egy fullos csaj hozzátok! Amúgy azt is rohadtul bírom, hogy szerintetek egy olyan FÉRFI, aki jóképű, kocsija van, az kapasbol egy bunkó féreg, egy nem normális, és nem tiszteli a nőket... De ennek nem sok köze van a valósághoz! De az a lényeg, hogy mivel ti csúnyák vagytok, ti normálisak vagytok, és persze semmi probléma veletek! Mintha a külsőség felmentene titeket a rossz tulajdonságok alól... Komolyan vicc, és ez már valóban szánalmas...
2015. jún. 13. 14:30
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
#35 Tévedsz. Próbálkoztam már szép, kevésbé szép és kifejezetten csúnya lánynál is. Csúnya pasi egyiknek se kell. Ellenben barátkozni sokan akartak velem, márpedig ha a belsőmmel lenne gond, akkor azt se akarnának, nagy ívben elkerülnének.
2015. jún. 13. 14:37
 37/51 anonim ***** válasza:
31%

"Ellenben barátkozni sokan akartak velem, márpedig ha a belsőmmel lenne gond, akkor azt se akarnának, nagy ívben elkerülnének."

Tényleg nem kötözködni akarlak, vagy megbántani, de ez rossz logika. Mert attól, hogy a belső tulajdonságaid alkalmassá tesznek a barátságra, még nem biztos, hogy ugyanezek a belső tulajdonságok vonzóvá tesznek a nő számára, mint férfit.

Csak egy általános példa: a sráccal jól el lehet beszélgetni, viccelődni, de amúgy nehezen boldogul az életben, határozatlan, félénk. Az adott nő meg pont a határozott, erős, bátor férfiakhoz vonzódik. Akkor hiába barátkozik szívesen a fent említett sráccal, nem valószínű, hogy beleszeret.

2015. jún. 13. 14:43
 38/51 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül csak arra, de aki annyira ocsmány, mint én, az sosem fog találni soha senkit.
2015. jún. 13. 16:20
 39/51 A kérdező kommentje:

Kedves 76 % os férfitársam. Nem terveztem, hogy hozzászólok, de kénytelen vagyok vele...

Köszönöm szépen, van barátnőm, ha jól számolom ő életem során a 8. nő akivel dolgom volt.

A kérdés leírásában szereplő beszélgetés viszont létező jelenségekről szól.

Ahogy nézem, nem sokan olvasták el, pedig tanulságos, és a beszélgetés résztvevői az arcukat is vállalták, szóval semmirekellőnek elég nehéz munka lesz nevezni őket.

Szóval ha megkérhetlek, állj le a tippelgetéssel, és a személyes sértegetéssel.

2015. jún. 13. 21:09
 40/51 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mint láthatod azt is írtam nem neked szól hanem picsogó barátunknak!
2015. jún. 14. 10:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!