Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzre, és külsőre bukik e a nő?
Szeretném férfitársaim, illetve önreflexióra képes nőtársaim figyelmét felhívni a következő bejegyzés ALATTI HOZZÁSZÓLÁSOKRA. [link]
Komoly viták folytak itt az napokban erről a jelenségről. (40 éven felüli hölgyek,mély tisztelettel, de ha lehet ne trollkodják szét a fórumot azzal, hogy az ő 4.-ik választásuk a csúnyafiú volt, köszönöm)
#15 Onnan, hogy sok nőnél próbálkoztunk már, és mind elutasított a külsőnk miatt.
#17 Várom a tippeket, hogy mit lehet tenni az alacsony termet és az ocsmány arcberendezés ellen.
15-re: Te szám szerint hány nőnél próbálkoztál, és mi volt az elutasító szöveg?
17-re: Nem a horgásznak kell tessen a csali, és ha a ponty nem ment rá, próbálkozz angolnával!
#21 Nem számoltam, de valahol 50 és 100 között lehet ez a szám. A leggyakoribb szöveg a "nem vagy az esetem", ami a "ronda vagy" kíméletesebb változata.
Lehet, hogy egyik hal a kukacra, másik a kukoricára harap, de a szardarabra egyik sem.
22: Ne téveszd össze azt, amit mondott azzal, amit gondolsz róla!
Próbáltad elhinni, hogy pont azt mondja, amit gondol, sem többet, sem kevesebbet?
Nem az a lényeg, hogy mire bukik a nő, hanem az, hogy a nő megfelel-e a férfinak! Onnantól, hogy egy férfi akar megfelelni a nőnek elvesztette a kontrollt..azaz 0 magabiztosság és 0 dominancia, mivel megfelelési kényszerében nincs önálló személyisége, hisz az önértékelését nem magától hanem külső körülménytől teszi függővé..kiszolgáltatottá válik! Az nem férfi aki meg akar felelni..az PINCSIKUTYA!
Amikor mentem randizni mindig lesz@rtam, hogy rólam mit gondolnak az volt a fontos, hogy a csaj megfelel-e számomra..ha nem akkor repülés és jöhet a köv csaj! Ha mindig én akarnék megfelelni az számomra lelki diszharmóniát és görcsölést eredményezne amitől nem érezném jól magam egy kapcsolatban és mi a fontos egy párkapcsolatban, hogy jól érezzük magunkat! Ennyi!
... mert nekem sem esetem ez a VISELKEDÉS, amivel megpróbálsz lányokkal ismerkedni.
Én már látatlanba is elutasítalak, ha ennyi az egész, amit megpróbálsz.
22-es
Szerezz egy ázsiai nőt, egyre jobban terjed nyugaton ez a megoldás.
1. Kecsesebb testfelépítésűek, finomabb arcvonásaik vannak, mint a magyar nőknek, akik hozzájuk képest nagydarabok.
2. Nem olyan nagypofájúak mint a magyar nők, a tradicionális családmodell hívei.
Ha már minden nő pénzéhes, akkor legalább minőségi áruért fizess :D
Válassz:
#23 Azért ha egy nőnek se vagyok az "esete", az már jelent valamit...
#25 Olyanok is mondták ezt, akikkel jó barátok vagyunk/voltunk. Ha a viselkedésem zavarná őket, akkor barátkozni se akarnának. Illetve a másik véglet, hogy úgy mondták, hogy semmit nem tudtak rólam, tehát megint csak a külsőmmel lehetett a baj.
#26 Lehet, hogy tényleg náluk kellene próbálkozni, hátha csak a magyar nők ilyen felszínesek. Kár, hogy viszonylag kevesen élnek a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!