Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pénzre, és külsőre bukik e a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzre, és külsőre bukik e a nő?

Figyelt kérdés

Szeretném férfitársaim, illetve önreflexióra képes nőtársaim figyelmét felhívni a következő bejegyzés ALATTI HOZZÁSZÓLÁSOKRA. [link]

Komoly viták folytak itt az napokban erről a jelenségről. (40 éven felüli hölgyek,mély tisztelettel, de ha lehet ne trollkodják szét a fórumot azzal, hogy az ő 4.-ik választásuk a csúnyafiú volt, köszönöm)

2015. jún. 13. 05:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
31%

#15 Onnan, hogy sok nőnél próbálkoztunk már, és mind elutasított a külsőnk miatt.

#17 Várom a tippeket, hogy mit lehet tenni az alacsony termet és az ocsmány arcberendezés ellen.

15-re: Te szám szerint hány nőnél próbálkoztál, és mi volt az elutasító szöveg?

17-re: Nem a horgásznak kell tessen a csali, és ha a ponty nem ment rá, próbálkozz angolnával!

2015. jún. 13. 09:44
 22/51 anonim ***** válasza:

#21 Nem számoltam, de valahol 50 és 100 között lehet ez a szám. A leggyakoribb szöveg a "nem vagy az esetem", ami a "ronda vagy" kíméletesebb változata.

Lehet, hogy egyik hal a kukacra, másik a kukoricára harap, de a szardarabra egyik sem.

2015. jún. 13. 09:47
 23/51 anonim ***** válasza:
41%

22: Ne téveszd össze azt, amit mondott azzal, amit gondolsz róla!

Próbáltad elhinni, hogy pont azt mondja, amit gondol, sem többet, sem kevesebbet?

2015. jún. 13. 09:50
 24/51 anonim ***** válasza:
43%

Nem az a lényeg, hogy mire bukik a nő, hanem az, hogy a nő megfelel-e a férfinak! Onnantól, hogy egy férfi akar megfelelni a nőnek elvesztette a kontrollt..azaz 0 magabiztosság és 0 dominancia, mivel megfelelési kényszerében nincs önálló személyisége, hisz az önértékelését nem magától hanem külső körülménytől teszi függővé..kiszolgáltatottá válik! Az nem férfi aki meg akar felelni..az PINCSIKUTYA!

Amikor mentem randizni mindig lesz@rtam, hogy rólam mit gondolnak az volt a fontos, hogy a csaj megfelel-e számomra..ha nem akkor repülés és jöhet a köv csaj! Ha mindig én akarnék megfelelni az számomra lelki diszharmóniát és görcsölést eredményezne amitől nem érezném jól magam egy kapcsolatban és mi a fontos egy párkapcsolatban, hogy jól érezzük magunkat! Ennyi!

2015. jún. 13. 09:50
 25/51 anonim ***** válasza:
31%

... mert nekem sem esetem ez a VISELKEDÉS, amivel megpróbálsz lányokkal ismerkedni.

Én már látatlanba is elutasítalak, ha ennyi az egész, amit megpróbálsz.

2015. jún. 13. 09:51
 26/51 anonim ***** válasza:
34%

22-es

Szerezz egy ázsiai nőt, egyre jobban terjed nyugaton ez a megoldás.

1. Kecsesebb testfelépítésűek, finomabb arcvonásaik vannak, mint a magyar nőknek, akik hozzájuk képest nagydarabok.

2. Nem olyan nagypofájúak mint a magyar nők, a tradicionális családmodell hívei.

Ha már minden nő pénzéhes, akkor legalább minőségi áruért fizess :D

Válassz:

[link]

2015. jún. 13. 09:54
 27/51 anonim ***** válasza:
51%

#23 Azért ha egy nőnek se vagyok az "esete", az már jelent valamit...

#25 Olyanok is mondták ezt, akikkel jó barátok vagyunk/voltunk. Ha a viselkedésem zavarná őket, akkor barátkozni se akarnának. Illetve a másik véglet, hogy úgy mondták, hogy semmit nem tudtak rólam, tehát megint csak a külsőmmel lehetett a baj.

#26 Lehet, hogy tényleg náluk kellene próbálkozni, hátha csak a magyar nők ilyen felszínesek. Kár, hogy viszonylag kevesen élnek a közelben.

2015. jún. 13. 10:04
 28/51 anonim ***** válasza:
41%
27: Ne légy már ilyen értetlen! :) Tudod, hogy a közeledési viselkedésedre értettem, hogy AZ nem vonzó. Azon múlik pedig az egész.
2015. jún. 13. 10:08
 29/51 anonim ***** válasza:
#28 Teljesen normálisan közeledek. Mások, akik jobban néznek ki nálam, ugyanilyen viselkedéssel könnyedén becsajoznak, tehát ez se nyert.
2015. jún. 13. 10:15
 30/51 anonim ***** válasza:
41%
Turbojózsi..neked nem a külsőddel van a bajod, hanem azzal, hogy magadat semmibe veszed és ez bizony kisugárzik a viselkedésedre is..te ilyen tipikus alárendelt pasi lehetsz..bocs nem lehetsz az vagy! A nőknek te fiam nem vagy kihívás, mert nyáladzva esedezel a lábaik előtt, hogy jaj istenem tetszem..tetszem vagy nem tetszem..Ez szánalmas! Sürgősen találd meg a tökeidet....légy férfi és ne a nők kívánságait less....kinek kellene egy olyan ember akinek a csaj csak az egoja helyreállítására kell! Nem az a lényeg, hogy te tetszel hanem az hogy neked tetszik-e..de ha neked jobb siránkozni akkor siránkozzál....a nők határozottan nem buknak az olyan palikra akik saját magukat sz@rba sem nézik..és te kisfiam ezt teszed magaddal! Amig magadat nem szereted ne várd senkitől hogy szeressen téged. Ez a külső meg tinifelfogás...le merem fogadni frusztrált szűz kisfiú vagy még! Ilyen felfogással ilyen is leszel!!!!!!!!
2015. jún. 13. 10:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!