Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar srácok botrányosan el vannak kényeztetve?
Magyarországon a nők nagy része szép, a többi meg átlagos, mégis olyan kritikusak a férfiak, hogy nem igaz. Az átlagosakat lecsúnyázzák, a szépet leátlagosozzák.
Aztán rinyál mindenki, hogy egyedül marad a végén.
Mi lenne veletek Indiában, vagy Dél-Amerikában, ahol aztán tényleg nem az az átlag, amit a TV-ben látni?
(még mielőtt valaki kijelenti, hogy ott a férfi átlag is más, a Dél-amerikai férfiak nagyon is jóképűek, volt szerencsém nem csak képen látni párat)
Mi ez a hatalmas elégedetlenség?
"A mosogatós dumáddal meg tiszteletlen voltál velem és ezért várom a bocsánatkérésed"
na mivan , nem kapsz elég kedvességet apucitól, hogy tőlem kérnéd?
"ne kérdezz bele ilyen tiszteletlen módon a kapcsolatomba"
Semmit nem krédeztem a kapcsolatodról, ugyanis nem érdekel.
44. De.Azt kérdezted, hogy fiatalabb nők után kajtat-e.
Te nagyon durván b.nkó vagy. Remélem soha nem lesz barátnőd. Ezt kívánom szívből. Nem érdemled meg. ;) Csumi
"mert te aztan annyira jol tudod, h en mit tudok "
"Lyányom" hisz leírtad, csak kiemeltem, és kiröhögtelek , mert annyira tipikus.
Ja jól érzed, nem fogok bocsánatot kérni a semmiért, azért nehogymár az legyen, hogy idearcoskodtok, aztán le kell borulni előttetek, mert "nekem külföldi átlagférfi párom" nekem meg "tönkrement külföldi vállalkozó" párom van. Ugyanmár.
Viszont jó példák vagytok a szintező csajokra.
A külföldi átlagosan szar férfinak jók vagytok, a magyar felső 10 hez meg kevesek.
Úgy birom ha valaki ide le meri írni hogy boldog jól érzi magát a bőrében meg a párjával, tuti jön egy megmondó ember aki megmagyarázza neki, hogy csakaértis ki tesz a párod, csakazért is ronda vagy itthon nem kellenél a legjobb pasiknak, jaaa meg persze csakazért is pénzéhes vagy...Miért kell ilyen rosszmájú, irigy, bunko ember módjára viselkedni? Elszégyelhetnék itt magukat az utálkozók. Megvan a saját nyomorod ezért legyen már másnak is vagy mi?
Ezen az oldalon lassan csak az számít valakinek aki egy megkeseredett balfék, már bocs a szóhasználatért.
Utolsó, nem az a probléma, hogy boldog hanem az, hogy mindeközben a magyar férfiakat leszarozza. Ehhez képest írtam, hogy azért ne idealizáljuk már ennyire a "külföldi átlagférfit" mert ő is bármikor kirakhatja.
Ja tényleg mekkora irigy bunkó vagyok :)
Azért nem mond már nekem, hgy nem fedezted fel a két nő arcoskodó hangvételét. Tudod, velük ellentétben, én nem gondolom, hogy külföldi férfi baráttal rendelkezni feljogosítja bármire is őket. De persze megértem őket, számukra életük teljesítménye lehet :)
Mit irtam le?! Konkretan nem irtam, hogy az en parom volt ilyen, Te sokeszu 44%-os!! :) Huha...Milyen felso 10???????!!! Te ott vagy? :D Akkor miert itt pitianereskedsz a GYIK-on?! Keszulj inkabb a vizsgakra, mert parat nem artana letenned.
Meg mit allitasz itt dolgokat tenykent? Ki mondta, h le kell elottunk borulni?? Volt egy kerdes, amire leirtuk a velemenyunket. Te kezdtel el szemelyeskedni, meg bunkozni.
Meg milyen "szintezo csajo"???? Mirol beszelsz?? Minketten a 39%-ossal nyelveket beszelunk, allasunk van, jol keresunk, ugyh mirol beszelsz???!! Szerintem mar az oviban intelligensebb voltam "szintezo csajkent", mint Te most :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!