Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar srácok botrányosan el vannak kényeztetve?
Magyarországon a nők nagy része szép, a többi meg átlagos, mégis olyan kritikusak a férfiak, hogy nem igaz. Az átlagosakat lecsúnyázzák, a szépet leátlagosozzák.
Aztán rinyál mindenki, hogy egyedül marad a végén.
Mi lenne veletek Indiában, vagy Dél-Amerikában, ahol aztán tényleg nem az az átlag, amit a TV-ben látni?
(még mielőtt valaki kijelenti, hogy ott a férfi átlag is más, a Dél-amerikai férfiak nagyon is jóképűek, volt szerencsém nem csak képen látni párat)
Mi ez a hatalmas elégedetlenség?
"Es kepzeld, nem rak ki a parom, mert nem olyan felelotlen, mint a szinten magyar ferfiak nagy resze, h "jo, hitegessuk a not, amig nekunk jo, aztan majd ugyis kirakjuk..." Szamukra ismeretes az a szo, h felelosseg... "
Na jó, azért nem kell túljátszani, mindenki tudja, hogy a külföldi férfi is büdöset szarik. Illetve azt is, hogy ha nálad jobb csajt tudna felszedni, te ki lennél penderítve. A férfi az férfi, nemzetiségtől függetlenül.
Igen, gondolom kislany koruk ota dietaztak, tanultak a nyelvet, jartak a szepsegszalonokat, hogy aztan egy gazdag , kulfoldi pasi karjaiba vegezzek, aki eletuk vegeig eltartja oket. Valoszinu.
Amugy meg eskuszom, nem ertelek titeket. Ti magyar ferfiak is azt mondjatok, hogy a kulfoldi nok sokkal jobbak.Akkor meg? Mi miert momdhatjuk ugxan ezt pasikra, ami amugy igaz is...?
"Ti magyar ferfiak is azt mondjatok, hogy a kulfoldi nok sokkal jobbak"
Én ilyent tuti nem mondtam. Sőt, egy átlag magyar férfi kb esélytelen bármilyen nyugati ország átlagos nője szemében. Legfeljebb romániában lehetne esélye a magyar férfinek arra, hogy iylen szuperlatívuszokban beszéljenek róla a csajok, ahogy a fentebbi két hülgyemény -egyébként épp a túlidealizált leírásuk miatt erős kétségeim vannak a magas gondolati teljesítményt illetően-.
És igen, ha hiszed ha nem, pontosan ezért "gyúrtak"
Na és még nem lett eléggé úrrá a pánik a tönkrement vállalkazón ahhoz, hogy tinilányok beújításával kompenzálja?
Ha majd igy lesz, szólj nyugodtan, elkél ide a VIII kerbe a mosogató mögé valaki.
Igen, az en magyar! volegenyem is hianyolta, h nem jarok eleget edzeni (csak heti 3-szor) a munka mellett. Ugy, h az o szuleinel laktunk, m ok kozelebb laktak az o munkahelyehez, en meg vonatoztam Bp-re minden reggel a sajat munkahelyemre. Ja, es megjegyzeseket tett, ha szombaton 9-ig mertem aludni, h nehogy mar dogoljek delig, amikor hetvegen var a hazimunka!! :) O meg ugye otthon anyuci foztjet ette - aki meg a munkahelyre is csomagolt a kis fiacskajanak - meg ki volt nyalva a s**ge. Utanam egy felcigo csajnal kotott ki es par honap utan arra panaszkodott, h nem tud vele beszelgetni. De legalabb a csaj vasaggyal egyutt is 40 kilo, ami neki az idealja es istenkent tekint ra...mert ugye jobbat nem ismer a szerencsetlen.
Aztan, szinten egy hosszabb parkapcsolat volt egy velem egykoru diplomas, anyagilag eleg jol szitualt sraccal, szinten magyar. Az elvarasok persze, szinte teljesithetetlenek voltak, es azt minden nap elmondta, h o aztanmekkora asz es akarkit megkaphat es en oruljek, h velem van. Aztan utanam lehorgonyzott egy nyelveket nem beszelo csajjal, aki azt a foiskolat vegezte el, amit a srac mindig is fikazott. Aztan hirtelen jo lett nekiaz is.
Volt idosebb ferfival is kapcsolat. Az meg a masik. Hazassag az aztan szoba sem johet, m o mar pihenni akar es jol erezni magat. De ehhez persze 30 alatti lany kell, m annak meg feszes a bore, szep a teste, fiatal es hamvas. Egy 40-es magyar pasi szamara a 30-as no mar elashatja magat jo melyre. Persze, azt elfelejtik, h egy atlagos 40-es pasinak is kezd szottyadni a bore, pocakosodik es pusztan a bankkartyajaval tudja maga mellett tartani a huszoneves baratnot... :)
"pusztan a bankkartyajaval tudja maga mellett tartani a huszoneves baratnot"
Ezt nálad jobban senki nem tudja :)
Amugy szerintem lassítsatok, mert ez már nekem ciki, komolyan.
44%: lehet is neked ciki, mert úgy tűnik, hogy nem hallgatsz itt meg minket, nem vagy kíváncsi a tapasztalatainkra, csak nyomod a kisfiús sódert. Na a párom pont az ellentéted.
A mosogatós dumáddal meg tiszteletlen voltál velem és ezért várom a bocsánatkérésed. Kitartok a 'tönkrement vállalkozó barátom' mellett és ő is mellettem, mert szeretjük egymást, ennél több nem tartozik rád, és ne kérdezz bele ilyen tiszteletlen módon a kapcsolatomba, lécci. Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!