Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért van egyedül?
együtt voltam 3 évig egy fiúval, azt hittem együtt fogunk élni életünk végéig, nagyon szerettem, nagyon jó volt a kapcsolat 80%ban... de szisztematikusan törekedett arra, hogy elveszítsem benne a bizalmam, ne tekintsek rá férfiként, kiábránduljak belőle :)... pedig idősebb is volt nálam, azt hittem érettebb (előző barátom fiatalabb volt kicsit)
azóta úgy kiábrándultam a férfiakból, és annyira összetört a motivációm arra hogy én együtt legyek valakivel hogy még én se hiszem el :D pedig a hosszú kapcsolat híve vagyok (voltam).
na, szóval ennyi. 21L
Én azért szakítottam az exemmel, mert elhanyagolt, nem foglalkozott velem, úgy beszélt velem mint a kutyájával, MINDIG fontosabbak voltak a barátai és az anyja, minden egyes helyzetben, még akkor is mikor ők bántottak engem. Mindig csak ígérgetett, de semmit se tartott be, valamint ha próbáltam megbeszélni vele valamit, akkor mindig veszekedni kezdett velem.
19/L
nem attól lesz valaki igazi férfi, hogy magas és széles vállú......
ezek csak külsőségek, ezt nőként mondom.
én azért vagyok egyedül, mert nem hevertem még ki az előző kapcsolatom, de ki tudja..ha kihevertem volna már, akkor is lehet egyedül lennék, mert nem találtam volna olyat aki szimpatikus, és tetszünk vele egymásnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!