Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért van egyedül?

Figyelt kérdés
és miért van ennyi szingli srác?
2015. jún. 11. 17:24
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

együtt voltam 3 évig egy fiúval, azt hittem együtt fogunk élni életünk végéig, nagyon szerettem, nagyon jó volt a kapcsolat 80%ban... de szisztematikusan törekedett arra, hogy elveszítsem benne a bizalmam, ne tekintsek rá férfiként, kiábránduljak belőle :)... pedig idősebb is volt nálam, azt hittem érettebb (előző barátom fiatalabb volt kicsit)

azóta úgy kiábrándultam a férfiakból, és annyira összetört a motivációm arra hogy én együtt legyek valakivel hogy még én se hiszem el :D pedig a hosszú kapcsolat híve vagyok (voltam).

na, szóval ennyi. 21L

2015. jún. 11. 19:11
 32/42 A kérdező kommentje:
van aki megérdemli és van aki nem , hogy egyedül legyen!:)
2015. jún. 11. 19:18
 33/42 anonim ***** válasza:
Ne mondd már, hogy van, aki megérdemli és van, aki nem..
2015. jún. 11. 20:01
 34/42 anonim ***** válasza:

Én azért szakítottam az exemmel, mert elhanyagolt, nem foglalkozott velem, úgy beszélt velem mint a kutyájával, MINDIG fontosabbak voltak a barátai és az anyja, minden egyes helyzetben, még akkor is mikor ők bántottak engem. Mindig csak ígérgetett, de semmit se tartott be, valamint ha próbáltam megbeszélni vele valamit, akkor mindig veszekedni kezdett velem.

19/L

2015. jún. 11. 21:20
 35/42 anonim ***** válasza:
Mert nem mertem kezdeményezni eddig, és hájas voltam, ne, volt ömbizalmam. Lefogytam, sportolok, úghogy most állok neki annak aminek 3 év kellett volna nekiállnom. 18f
2015. jún. 11. 21:57
 36/42 anonim ***** válasza:

nem attól lesz valaki igazi férfi, hogy magas és széles vállú......

ezek csak külsőségek, ezt nőként mondom.

én azért vagyok egyedül, mert nem hevertem még ki az előző kapcsolatom, de ki tudja..ha kihevertem volna már, akkor is lehet egyedül lennék, mert nem találtam volna olyat aki szimpatikus, és tetszünk vele egymásnak :)

2015. jún. 11. 22:26
 37/42 anonim ***** válasza:
én nemrég szakítottam a volt barátnőmmel, és azért vagyok egyedül mert nem érzem még késznek magamat egy komolyabb elköteleződésre, kapcsolatra, márpedig hülyíteni, kihasználni, vagy csak testiség miatt senkivel sem fogok összejönni. Viszont komoly kapcsolatot meg nem szeretnék jelenleg a munkám és a céljaim miatt egyenlőre....a mostani kapcsolatom is a munka miatt ment tönkre így ezt nem szeretném ha megismétlődne , jobb inkább most egyedül, így tudok magammal elég időt foglalkozni
2015. jún. 11. 23:33
 38/42 anonim ***** válasza:
48%
26/F A penz szamomra sokkal fontosabb! A jelenlegi eletembe nem ferne bele egy parkapcsolat! Hihetetlen mennyibe kerul fenntartani egy parkapcsolatot. Gazdag is vagyok ezert azt sem akarom h beleszeressek valakibe akivel kesobb osztozkodnom kell. Egy onzo f..sz vagyok ez van :) azt mondjak szerelmet nem lehet venni. Dehogyisnem!
2015. jún. 24. 00:54
 39/42 A kérdező kommentje:
uccsó:D na legalább őszintén korrekt vagy
2015. jún. 24. 18:03
 40/42 A kérdező kommentje:
ja és nehogy pár év múlva azt olvassam, hogy elkaptak és megnősültél:D és született egy gyermek és már a harmadikat várjátok:)
2015. jún. 24. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!