Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért van egyedül?
Nem tudom, miért van ennyi szingli fiú.
Én azért vagyok egyedül, mert az egyik kapcsolatomban olyan lánnyal/nővel voltam, aki mind külsőre, mind belsőre komoly értékeket képviselt és nagyon hasonló volt a világlátásunk. Egyben lelkitársnak is tartottam. Ennek vége lett, azonban azóta nem találok olyan lányt, akivel a belső világunkat tekintve ennyire passzolunk.
Röviden: a hölgy olyan magasra tolta nálam a lécet, hogy annak csak nagyon kevés lány felel meg. Aki megfelel(egy évben egy ilyet találok), annak én nem felelek meg.:)
Ilyesmi.
23f
Mert akinek kellenék, az nem köt le, nem mozgat meg szellemileg sem érzelmileg. Aki nekem kéne, és komolyabban érdekel, az csak megdugni akar.
21N
Az ember ilyen,általában az kell neki amit nem kaphat meg.
A 22 éves lány a pesti suttyóktól meg mit vár,azok ha az életük múlna rajta se mozdulnának meg senki kedvéért.
Mert nem 1-2 hétre tervezek,hanem örökre és emiatt válogatok,plusz ha én valakivel el tudnám képzelni,az nem jelenti azt,hogy ő is velem.
Nem vagyol egy főnyeremény,de attól még ez van.
Azért van ennyi szingli srác, mert fiatalabb korosztályban több a férfi. 20-30 év között 36000 férfinek nem juthat pár, mert ennyivel vagyunk többen.
Nekem meg azért nem sikerült még soha még egy randit sem elérnem egy lánynál sem 28 évesen, mert olyan ocsmány vagyok, hogy a legtöbb, amit egy lányból kiválthatok, az a hányinger.
Mert az exem szeretem még, és nem akartam új kapcsolatba kezdeni, míg el nem múlnak iránta az érzéseim.
20/L
"az igazi férfiak magasak, széles vállúak"
jóteisbeveheted
/alacsony srác/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!