Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért van egyedül?

Figyelt kérdés
és miért van ennyi szingli srác?
2015. jún. 11. 17:24
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
31%
mert a nőknek túl magason van a léc! 2 vannak a nők akik falat húzznak maguk köré és az istenért se akarnak eljönni velem randira bezzeg sírni azt tudnak hogy miért nincs pasim?
2015. jún. 11. 17:27
 2/42 anonim ***** válasza:
38%
Pedig te főnyeremény vagy, nem is értem a nőket!
2015. jún. 11. 17:28
 3/42 anonim ***** válasza:
Szociális fóbiám van, nehezen barátkozom, pedig nem is nézek ki rosszul szerintem...:d
2015. jún. 11. 17:30
 4/42 anonim ***** válasza:
33%
egy srac se mer odajonni hozzam en meg ugyan nem fogok kezdemenyezni xd
2015. jún. 11. 17:32
 5/42 anonim ***** válasza:
17%
Mindig egyedül voltam, szerintem ez nem fog változni. Nem akarok férfival együtt élni. Nem vagyok keserű emiatt.
2015. jún. 11. 17:34
 6/42 A kérdező kommentje:

Na hát vannak itt főnyeremények, tényleg mi a gond akkor?

Miért nem próbálkoztok akkor máshogyan?:)

2015. jún. 11. 17:35
 7/42 anonim ***** válasza:
35%

Mert a szingli nők felének már megvan a maga kis "férfietalonja". Igaz, hogy már évek óta házas az a férfietalon, meg már gyerekek is vannak, de ezek a reményteljes kedves szingli nők még évtizedeken keresztül bízni fognak sorsuk jobbrafordulásában kizárva az összes náluk próbát tévő srácot.

A szingli nők másik fele meg reménytelenül szerelmes Neymarba, "Cé" Ronaldóba, Räikkönenbe, di Caprióba. Így hát mi meg sírdogálunk magunkban, mert nem vagyunk sem etalonok, sem Räikkönenek, sem Neymarok. Sniff-sniff! :'(

2015. jún. 11. 17:35
 8/42 anonim ***** válasza:

nem tudom kinyitni a szám,igaz nem is merek bepróbálkozni senkinél...

eddig mondjuk nem is láttam senkinél olyan jelet ami egyértelmű lett volna,max csak szemezés pár mp-ig,de az sztem nem olyan egyértelmű

lehet ronda vagyok,vagy csak ijesztően magas a franc se tudja

2015. jún. 11. 17:36
 9/42 anonim ***** válasza:
8%

Még nem találtam egy nőt sem, aki érdemes lenne rám.

22/F

2015. jún. 11. 17:37
 10/42 A kérdező kommentje:
az igazi férfiak magasak, széles vállúak ...nincs ezzel semmi baj szerintem:)
2015. jún. 11. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!