Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők nagyrésze miért ilyen álszent?
Elég régóta cuckold kapcsolatban élek a jelenlegi barátnőmmel, de már az előző kapcsolatom is erre épült.
Nem nagyon titkolom, így kb a környezetemben a nők tudják.
Na már most két részre osztanám őket.
Vannak a fiatalabbak, kb 35 alatt, na itt kb a 80% állítja(a maradék 20% meg vagy bevallja, hogy tetszik neki, vagy csak vörösödik és nem mond nemet), hogy soha meg nem is érti, hogy ilyet meg bla bla bla.
Közben meg ennek a 80%-nak szintén a 80%-a vagy tart szeretőt, vagy tartott vagy legalább kalandja volt már.
35 fölött meg kb ugyan így 80% tagadja hogy soha, annyi a különbséggel, hogy itt már nem a 80 80%a, hanem kb a 100% tartott vagy tart szeretőt.
A 20% meg simán vállalja, hogy benne lenne, sőt!
Szal nem értem, hogy mire jó ez, megy az álszenteskedés, közben meg szeretőt tartanak.
Rengeteg külföldi párral beszéltem már, náluk nem azt mondom, hogy mindennapos, de ott már nem ennyire elutasítók a nők, max annyi kikötésük van, hogy ne ezzel kezdődjön már a kapcsolat, hanem később vegyenek csak be 3.-at.
Egyébként úgy is mondhatjuk, hogy a férfit az izgatja, ha a felesége más férfival van együtt.
Jó, lehet egyébként az arányokban van túlzás, de akkor se érzem úgy, hogy nagyon távol állna a valóságtól.
Nem gondolom, hogy félreértettem volna.
Nagyon sok embernek nem felel meg az a közgondolkodásbeli kapcsolati forma amit erőltetnek.
Ezért megtalálják (ha merik keresni, mert ez a fő gond) a számukra megfelelőt, vagy csak mernek kísérletezni.
Ez azok számára totálisan eretnek dolog, akik ásó-kapa-nagyharang gondolati bermuda háromszögben gondolkodnak. (vagy tényleg ez az igényük,vagy nem mernek új gondolatot beengedni,vagy előítéletesek, mindegy is, így gondolkodnak és kész)
Ebből a szempontból mindegy, hogy cuckold, poligámia, nyitott házasság, stb...
De közel sem tartom többségnek, még ha sokan is vannak :)
Az ismerőseimre nem ez a jellemző. Sajnálom, hogy te rossz emberekkel ismerkedsz.. De ez téged is minősít.
Menj külföldre, ott biztos sokkal becsületesebbek az emberek és nincs megcsalás.. :D
Ebben az esetben a férfi nem lép félre.
Pont ezért kényelmes egy nőnek, mert ő megélheti a vágyait akkor is, ha az nem a férje felé irányul, anélkül, hogy a férfi utána "ellenszolgáltatást" várna.
Seggből kihúzott statisztika, általánosítás, a másik veményének totális lenézése. Én inkább lennék álszent, de az se vagyok, egyik pasim felhozta a nyitott kapcsolatot, én meg az ajtót mutattam. Nem mindenkinek jön be. Miért olyan nehéz megérteni?
Attól meg hogy valaki megcsalja a párját lehet bűntudata vagy gondolhatja rossznak. És az is lehet nem tartja követendő példának a "kapcsolatod". Erre nem gondoltál? Én is sok mindennel nem értek egyet, de a saját kapcsolatomban kiélem magam és nem köpködök másra amiért nem osztja véleményem.
23-as voltam,de akkor sem értem Kérdező, hogy aki egy ilyen kapcsolatban él, akkor annak miért fontos egyáltalán a házasság?
Nekem a házasság azt jelenti, amit valóban jelent, hogy a megcsalás nem fér bele. Még akkor sem, ha ezt a másik megengedi.
Nevezz álszent, frigid görögpékárunak CSvel, de engem ez egy cseppet sem vonz, pedig nem vagyok éppenséggel prűd. Maga a cuckold kb annyira vonz, mint egy jóllakott embert a romlott töltöttkáposzta.
De elég libsi vagyok szóval: annak akinek megfelelőnek kell lennie ennek a helyzetnek, annak jó, nem? Tehát a párod, te, és a pasi(jai) mind elégedettek vagytok, akkor ki nem kakilja le azt hogy más mit mond.
Nekem az a hobbim hogy kikötözöm a férjemet, szét szivatom, aztán amikor már ki van borulva, elengedem és haddszóljon.
De nem hirdetem, tekintve hogy ez az én saját magánügyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!