Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők nagyrésze miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők nagyrésze miért ilyen álszent?

Figyelt kérdés

Elég régóta cuckold kapcsolatban élek a jelenlegi barátnőmmel, de már az előző kapcsolatom is erre épült.

Nem nagyon titkolom, így kb a környezetemben a nők tudják.

Na már most két részre osztanám őket.

Vannak a fiatalabbak, kb 35 alatt, na itt kb a 80% állítja(a maradék 20% meg vagy bevallja, hogy tetszik neki, vagy csak vörösödik és nem mond nemet), hogy soha meg nem is érti, hogy ilyet meg bla bla bla.

Közben meg ennek a 80%-nak szintén a 80%-a vagy tart szeretőt, vagy tartott vagy legalább kalandja volt már.

35 fölött meg kb ugyan így 80% tagadja hogy soha, annyi a különbséggel, hogy itt már nem a 80 80%a, hanem kb a 100% tartott vagy tart szeretőt.

A 20% meg simán vállalja, hogy benne lenne, sőt!

Szal nem értem, hogy mire jó ez, megy az álszenteskedés, közben meg szeretőt tartanak.

Rengeteg külföldi párral beszéltem már, náluk nem azt mondom, hogy mindennapos, de ott már nem ennyire elutasítók a nők, max annyi kikötésük van, hogy ne ezzel kezdődjön már a kapcsolat, hanem később vegyenek csak be 3.-at.

2015. jún. 11. 10:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
4%
ma 10:19 igazad van! állszentek a magyar nők meg hazugok is de nagyon
2015. jún. 11. 10:24
 12/31 A kérdező kommentje:

Ugye ezt a "ez csak a te környezetedben van, máshol semmi ilyen nincs" c. mesét ti se gondoljátok komolyan?

Millió meg egy helyen éltem már az országban, illetve tartózkodtam, nem hinném, hogy mondjuk csak Budapesten jellemző, hogy a nők félrelépnek.

2015. jún. 11. 10:28
 13/31 anonim ***** válasza:
7%
érdekes én is ezt tapasztalom a környezetembe
2015. jún. 11. 10:31
 14/31 anonim ***** válasza:
64%
Jól van, akkor jöhetnénk a férfiakkal is, hogy ők is ugyanezt csinálják. Akkor miről beszélünk? Miért a nők felett kell elsődlegesen ítélkezned? Ha a te nemedből is sokan, ha nem többen ugyanezt csinálják.
2015. jún. 11. 10:32
 15/31 anonim ***** válasza:
68%

Arról tudok, hogy a magyar társadalom prűdebb mint nyugati.

Ez nem jelenti, hogy olyan oltári sok ilyen kapcsolat lenne arrafelé is.

Csak könnyebben vonnak vállat, és inkább hajlandó eljátszani a gondolattal. A polgiám/nyitott/cuckold stb... dolog sokak számára lehet alternatíva, még többek számára egyáltalán nem az, és a kettő között van egy sáv amikor beleférne, de elutasító/el sem gondolkodik rajta.

Ezek emberi dolgok, sok más témában is megfigyelhető ugyanez a jelenség.

Szerintem a tévedést az okozza, hogy 1. Sokak számára ez az életforma és gondolkodás totálisan eretnek! (minden kornak és társadalomnak megvoltak az "eretnekei", most sincsen ez másképp) 2. Nem tabu téma, így most lehet róla beszélni. Régen is volt hasonló csak kevesebb és muszáj volt titokban művelni. lsd. pl: homoszexualitás amiről most lehet beszélni '89 előtt bűncselekmény volt és bűntették is itthon. 3. Tényleg vannak álszentek, mint mindenben ebben is :)

Én amondó vagyok közel sem általános jelenség, de megrökönyödést kelt, és ezért tűnhet úgy, hogy a hangos vita miatt: a: nagyon elterjedt b: sok az álszent.

Inkább egy kisebbségről van szó, olyan témában ami sokaknál kiveri a biztosítékot, és ezzel felnagyítódik a dolog.

A megoldása: meg kell tanulni megvonni a vállat és nem nyakra főre ítélkezni. Sem a poligámoknak, sem a monogámoknak.

Másik (állandó) vezér gondolatom: ezt a párjával kell megbeszélnie az embernek, de vele meg is kell! Közel sem lenne annyi megcsalás ha két egymás mellett élő állítólag egymást szerető ember le tudna űlni és azt tudná mondani, hogy figyi erre-arra-amarra vágyom.

2015. jún. 11. 10:32
 16/31 anonim ***** válasza:
34%

Én csak úgy vagyok hajlandó az asszony mellé feküdni, ha aznap már ketten telibe verték.

Nincs ezzel semmi baj.

2015. jún. 11. 10:36
 17/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, mostmár érdekelne, hogy mi az a cuckold? Ha jól vettem ki, a feleség eldöntheti, hogy ki élvez belé, és ha akarja, akkor kitilthatja a férjét a vaginájából?
2015. jún. 11. 10:50
 18/31 A kérdező kommentje:

.Dowd

Azért nem egy netes cuckold közösség van, ahol kb a tagok száma veri simán az 1 milliót.

Jó, mondjuk aláírom, hogy az USA-ban laknak 250 millióan, de ott ha feldobod akkor eleve már tudják, hogy mi az.

Másrészt szerintem te kevered a dolgokat...

Cuckold kedvelő pasiból van kevés, nőből viszont jóval több van/lenne, aki benne lenne ilyenben.

Tehát a nők részéről lenne igény, csak nincs annyi pasi.

Inkább olyan van, aki nem cuckoldot akar, hanem párcserét meg nyitott kapcsolatot.

Csak ott meg feljön az, hogy jó-jó jöhet harmadik, de mindenki csak ellentétes neműt akar, tehát a férfiak örömmel fogadják a még egy nőt, de mikor már arról van szó, hogy a következő körben férfit kellene bevenni, mert most az asszony a soros, akkor már hátrál kifelé mindenki.

Ugyan így a nőknél.

Még egy pasi jöhet, de nőt inkább ne.

2015. jún. 11. 10:50
 19/31 A kérdező kommentje:
A cuckold az én megfogalmazásom szerint az, amikor a férj/barát abban leli örömét, az izgatja, ha az asszony teljes mértékben megélheti a szexuális vágyait más férfiakkal és nem kell azokat elnyomnia, szégyellnie.
2015. jún. 11. 10:54
 20/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem vonz a cuckold kapcsolat, de semmi közöm hozzá, mások hogy élnek, nem is érdekel. A szerető tartást tisztességtelennek tartom, nem vagyok a híve a másik átb-szásának.

Az emberi hülyeséget is tolerálom bizonyos határig.

"Közben meg ennek a 80%-nak szintén a 80%-a vagy tart szeretőt, vagy tartott vagy legalább kalandja volt már.

35 fölött meg kb ugyan így 80% tagadja hogy soha, annyi a különbséggel, hogy itt már nem a 80 80%a, hanem kb a 100% tartott vagy tart szeretőt."

Na, ez viszont már túlmegy azon a határon. :)

36/N

2015. jún. 11. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!