Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok a füves cigi?

Figyelt kérdés
Bejonne neked egy srác, de füvet szív. Mit tennél? Hagynád az egészet vagy nem tántorítana el?
2015. jún. 10. 07:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kizáró ok, ahogy bármilyen más függőség is. Én azt sem szeretném, ha minden este sörözne a párom, szerencsére nem is ilyen.
2015. jún. 10. 08:59
 22/31 anonim ***** válasza:
20%
Nem lenne kizáró ok, néha kérnék tőle :D
2015. jún. 10. 09:03
 23/31 anonim ***** válasza:
78%
Kizáró ok. Nem kellene egy olyan aki a fűre költené minden pénzét és értelmes dolgokra meg nem. (Lássuk be a füvesek ezt teszik)
2015. jún. 10. 09:24
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lett volna drogos alkesz pasim, akkor lehet azt mondanám, nem kizáró ok.

Ha a barátnőm kapcsolata nem megy rá, hogy a pasija egy idegbeteg agresszív állat, ha nincs fű...

Ha a másik barátnőm pasija nem ba$$za el fűre a barátnőm félretett pénzét...

Elgondolkodnék.

De ìgy nekem kizáró ok.

2015. jún. 10. 09:46
 25/31 anonim ***** válasza:

aki már próbálta (főleg ha hosszabb ideig), annál ez valószínűleg nem lenne kizáró ok

nálam viszont az, semmi ilyesmit nem tudnék elfogadni

mondjuk én soha nem is cigiztem és alkoholt is csak ritkán és mértékkel iszok

ha a srác régen kipróbálta, de ennyi és többet nem fogja, azt még elnézném ha nem volt semmi komoly

2015. jún. 10. 10:01
 26/31 anonim ***** válasza:
42%

Ejj aranyapám, hogy védi a sok kis surmó drogos a füvet. Füvet MINDIG az alja emberek szívnak úgyhogy ez egy jó markere annak hogy kivel nem szabad kikezdeni.

De most komolyan mit gondolsz mi lesz? Elmentek randizni és úgy majd melletted a padon mint egy kibas.zott debil: vörös szem, bamba távolba révedő tekintet, fejében pedig egy cintányéros majom veri majd a tam-tamot.

2015. jún. 10. 10:08
 27/31 A kérdező kommentje:

Erdekes válaszok, sajnos én is éltem vele igaz kevesebb mint fél évig de naponta többször is.

Sok szabadidő miatt szoktam rá, meg az egyedüllét miatt. Viszont most már befejeztem és inkább lejarok minden nap edzeni.

2015. jún. 10. 10:59
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
dehogy, sőt, nekem vonzó lenne, tudom hogy szarul hangzik de olyan bad boy feeling. :D 17/L
2015. jún. 10. 17:10
 29/31 anonim ***** válasza:
82%
Ha ennyire okosak vagytok, akkor az osszes ember aki cigizik es kavezik az drogos. Ugyanis a koffein is droga, csak legalis drog. Aki nem hiszi, nezzen csak utana. Mellesleg droghasznalat kozben persze hogy haltak mar meg, de fuvezes miatt meg seni. NE KEVERJETEK OSSZE A MARIHUANAT ES A SZINTETIKUS DROGOKAT MERT EG ES FOLD A KULONBSEG. Ha az alkohol lenne betiltva es a fu lenne legalis, akkor mindenki szidna az alkoholt mert tarsadalmilag nem lenne elfogadott!!
2015. jún. 10. 19:47
 30/31 anonim ***** válasza:

"Füvet MINDIG az alja emberek szívnak"

Haver, te segghülye vagy, akkora alja füves vagyok, hogy most csinálom a második diplomámat. Nem tudom, te milyen bamba vörösszemű füves csókákat láttál, de ez pont nem jellemző.

Ellenben többet látni agresszív, törő zúzó, verekedő emberekről, akik betablettáznak, meg beporoznak.

2015. jún. 11. 03:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!