Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok a füves cigi?

Figyelt kérdés
Bejonne neked egy srác, de füvet szív. Mit tennél? Hagynád az egészet vagy nem tántorítana el?
2015. jún. 10. 07:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
21%

Nem nagy szám. Régóta füvezem, volt füves, meg nem füves csajom is, sőt olyan is volt aki többet szívott, mint én.

Aki meg írta, hogy megkérné a párját hagyja abba...nos, élből kiröhögnélek.

Sosem értettem, miből gondolják páran, hogy a kapcsolat arról szól, hogy belepofázok a másik szokásaiba.

2015. jún. 10. 07:57
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező. Elég nyilvánvaló hogy aki a drogot pártolja aktív fogyasztója is, ha nem függő már... de két drogos lehet egymás mellett jól elvannak. Ilyen partnert kell keresni aki szintúgy füvezik és nincs gond. Meg fog érteni ne aggódj. Olyan embert meg nem érdemes keresni aki nem használja, ha ilyen kell mégis nem valószínű hogy fogsz találni...senki nem akarja fizetni a szenvedélyedet.
2015. jún. 10. 07:59
 13/31 anonim ***** válasza:
26%

Annyit hozzátennék, az ember egy üveg Jim Beam után max a 2.at, aztán a harmadikat fogja meginni.

Viszont az első füves cigi után jön a 2.,aztán a 3. stb és lehet a heroinig megy az ember.Ez benne van.

Aki a fűtől a kemény drogokig megy,ott már más gond is van...nem feltétlenül egy kis füvezés csak az ok.

A fűnek nincs halálos adagja, belehalni nem lehet, max egy kiadós alvás néz ki utána:D

Lényeg a lényeg,egy kis füvezés miatt szerintem nem kell egy embert örökre megbélyegezni, elítélni.

Végül is azok tulipánok (hollandok) is szívják,ha kell,ha nem, mégis meglehet nézni hol tart Hollandia,meg hol Magyarország.

50 évre vagyunk tőlük társadalmilag,gondolkodásban.

Ez jól látható az elmúlt 25 év magyar belpolitikáján,ennyiszer népet még nem vezettek meg szerintem Európában,mint minket.

Nem baj gyerekek,fejet lehajtani, hajrá....

2-es voltam.

2015. jún. 10. 08:05
 14/31 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanolyan szenvedélybetegség, mint a pia, vagy a cigi.

Persze az alkoholista se vallja be, hogy függő. Azon kívül, hogy relatíve könnyű lejönni róla, a kemény drogokhoz képest még nem legitimizálja. Láthatod, hogy csak az fogadja el aki él vele...

2015. jún. 10. 08:05
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Kizáró ok.
2015. jún. 10. 08:15
 16/31 anonim ***** válasza:
17%

Srácok, a fű nem valami agyszétb#szó durva drog. Azt a sok baromságot, amit itt fentebb írtak,...hát komolyan mondom gyerekek, túl sok Fókuszt néztek .

Mi az, hogy nem várható el, hogy más fizesse a szenvedélyét? :-) :-) Eddig ki fizette? Annyi ostoba ember van itt hogy komolyan mondom beszarok.

Én is szeretem a Jim Bimet, fél üveg jobban szétveri az ember agyát mint a fű. Ennyire gonosz ez drog. :-)

2015. jún. 10. 08:17
 17/31 anonim ***** válasza:

attól függ, mennyit szív és milyen gyakran. hébe-hóba nem zavarna.

viszont ha függője, az igen. voltam már ilyen kapcsolatban, ahol mind a ketten rá voltunk függve, napi szinten ment a dolog, és eléggé betett a kapcsolatnak pénzügyi és érzelmi téren is. meg személy szerint nekem az egészségemnek is kissé. (de amúgy sem akkor, sem azóta nem próbáltam semmi keményebb drogot:) )

2015. jún. 10. 08:25
 18/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Még egy gondolat a részemről,illetve kérdés.

Ugye nem erről a bio vagy szintetikus fűről van szó? Mert nem mindegy.

Ha bio-z szív, akkor nincs kérdés.

Felejtsd el az embert villámgyorsan!

Nem vicc,én szemetebb droggal még nem találkoztam...

És igen,a kérdésed megosztó,délutánig lesz +min.15 komment még:D

2-es voltam.

2015. jún. 10. 08:38
 19/31 anonim ***** válasza:
54%
Na igen, a vegyszerezett kerti gaz már más tészta, ugyanis az szintetikus, és konkrétan belsővérzést okozhat. De az nem is fű.
2015. jún. 10. 08:43
 20/31 anonim ***** válasza:
27%
Én nem vagyok rászokva, párszor próbáltam, de ha nincs rászokva vki meg nem szív hetente többször,az miért progléma? Nincs sok értelme amúgy, de inkább szívjon valaki egy szál füves cigit heti egyszer, mint hogy dohányozzon napi 1 dobozzal. Az utóbbi már nálam zavaró lenne nagyon.
2015. jún. 10. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!