Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a kategóriában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategóriában miért olyan ellenségesek a női válaszírókkal?

Figyelt kérdés

Míg a családi kategóriával volt ez együtt addig nem voltak ilyen jellegű válaszok, vagy csak nagyon kevés.

De amióta szétvált ez a kategória, egy normális kérdést sem lehet kiírni,mert megjelennek azok, akik az egész női nemet leszólják, és anyagias, kitartott nőknek nézik őket.

És ez most a lehető legfinomabban volt leírva, ahhoz képest, amiket itt lehet olvasni.

Némelyik pasi, aki sikertelen a való életben itt írja ki a feszültséget magából, a nőket szidva, ma volt aki még ezt le is írta büszkén.

2015. jún. 8. 21:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
23%

28

Az a helyzet, hogy kétféle kommentelőt látok itt az oldalon.

Az egyik próbál racionális képet festeni létező társkeresési problémákról.

A másik meg szimpatikus akar lenni.

Te az utóbbiak közé tartozol

Ez a kellegyerek utóbb egy dolgot állított. Jelesül azt, hogy a nők cikinek tartják, ha egy férfi huszonéves korára is szűz. Sőt, még ki is röhögik. Ez pedig tényszerűen igaz. Itt is látsz rá példát, előbb utóbb megjelennek a huszonéves, ilyen gondokkal küzdő férfi kérdések alatt a nők, és azt 'tanácsolják' hogy ne legyen balf.sz, majd ha nem lesz balf.sz, nője is lesz.

Azonnal rákenik a sarat, hogy nyilván jellemhibás hülyegyerek. Pedig ennek lehetnek egyszerűbb és kézzelfoghatóbb okai is, amit nem írok le, mert már többen ecsetelték, meg nyilván én is megkapnám a nőgyülölő bu..igyerek stigmát.

Utolsó.

Az is létező probléma, hogy nók tetemes hányada él bántalmazó kapcsolatban, és nem lép ki belőle.

El vagy tévedve, ha azt gondolod, hgy értelmiségi férfi nem lehet erőszakos. Kapásból tudnék három híresebb példát mondani. Kettőt meg a saját ismerettségi körömből is.

Tudod, nem mindenki húzza az orráig a szemellenzőt.

Illetve nem mindenki ábrándozik huszas évei végén is a feltétel nélküli szerelemről. Nekem egyébként pár ilyen típusú hozzászólás kifejezetten érettnek, és tapasztalatokból fakadónak- nem pedig semmirekellőségből, picsogásból- tűnik.

2015. jún. 11. 10:35
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden nő röhögi ki a húszéves szüzeket.

Szerintem ha huszonévesen nem tudna késsel-villával enni, az kiröhögni való. De az, hogy nem szexelt... ugyan már.

2015. jún. 11. 10:47
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy jön ide a tapasztalatlanség, én egy szót nem ejtettem róla személy szerint, nem nézek le érte senkit.

Rendben ez a te véleményed ez meg az enyém a bántalmazásról. Én igen is ragaszkodom hozzá hogy kellő ember ismerettel nem fog senki senkit agyon veri, ha meg gurulófélben van az a bizonyos gyógyszer ki lehet lépni a kapcsolatból. Nem teszi meg? Akkor vessen magára.

Annyira szajkozod itt a magadét, akkor engedd meg nekem, hogy én is ragaszkodhassak a magam véleményéhez, miszerint egy rendes kapcsolatokat ápoló ember tigen is sérthet ha valaki feltételezi róla ezt. Legalább is engem bántana. Téma lezárva.

2015. jún. 11. 11:35
 34/36 anonim ***** válasza:
0%

Úgy jött ide, hogy belinkeltétek a srác 'nőgyűlölő' irásait. Amiben erről beszélt.

Vicces, egyébként, hogy hasonló hangvételű ez a hszed kellehuréhoz, amikor meglepődött, hogy nekiugrottatok. Mondjuk már töröltettétek, ha jól nézem. Ő is azt sérelmezte miért baj, ha 'ki meri nyitogatni a pofáját' hiszen itt mindenki azt teszi.

Egyébként nem nagyon értem, hogy is van az, hogy pl te feltételezhetsz másokról dolgokat, rólad meg nem szabad?

Ennek az utóbbinak is hiszti szaga van, nagylány:-)

2015. jún. 11. 13:07
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Nincs itt semmi hiszti, csak a véleményem fejtettem ki. Szerinted bántalmazhatnak egy kapcsolatban akárkit szinte, én meg leírtam hogy ha az ember odafigyel kit választ magánka párként, illetve ha vannak jelek időben lelép, akkor senki nem kap sallert senkitől. Ennyi, és hogy ez az én véleményem amit illik tiszteltben tartani. Ebben nem tudom mi a hiszti, de mint mondtam téma lezárva...Nagyfiú(nagylány) akármelyik vagy.

Remélem kielégitő volt a válaszom.

Szia!

2015. jún. 11. 13:26
 36/36 anonim ***** válasza:
13%

Nyugodtan szólíts apunak.

Meghívlak egy kétgombócosra, de csak ha tényleg nem hisztizel tovább :):)

2015. jún. 11. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!