Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért olyan ellenségesek a női válaszírókkal?
Míg a családi kategóriával volt ez együtt addig nem voltak ilyen jellegű válaszok, vagy csak nagyon kevés.
De amióta szétvált ez a kategória, egy normális kérdést sem lehet kiírni,mert megjelennek azok, akik az egész női nemet leszólják, és anyagias, kitartott nőknek nézik őket.
És ez most a lehető legfinomabban volt leírva, ahhoz képest, amiket itt lehet olvasni.
Némelyik pasi, aki sikertelen a való életben itt írja ki a feszültséget magából, a nőket szidva, ma volt aki még ezt le is írta büszkén.
Nőgyülölők
Feministák
Buták
Trollok
És ezek állandóan egymást cseszegetik
pappka
szégyelld magad!
nem hiszem hogy ellenségesek,ide jobban azok az emberek járnak akik semmihez sem értenek :D Ezért több itt a buta nő,és gondolom erre harapnak.
Persze van buta férfi is.De most nem erről szól a kérdés.
én azért vagyok ebbe a kategóriába mert a politikában pl egy perc alatt kitiltanak,nem vagyok elég cuki oda.
a vallás kategóriából szintén kidobtak oda se
sehol se lehet véleményt mondani,itt meg vicces legalább,itt egyszerűbb szintekre viszem le a véget nem érő bölcsességem,hogy bárki megérthesse,és szárazon vagy nedvese magáévá tegye :)lolz
Részben csalódottság, részben igazuk van, mert az, hogy a nôk alfahímekre buknak, legtöbb esetben sajnos tényleg igaz.
Ezt a katonaságot meg hagyjátok már, mert nekem meg ebbôl van elegem! Ha egy férfi panaszkodik valami miatt, egybôl megjelenik valaki, hogy "katonaság".
az általad említett kategóriáknál tényleg kemény harc megy nap mint nap:)
oda csak fanatikusok járnak:)
de itt is van sok.
bár most nem szóltak ehhez hozzá, de más kérdéseknél sok olyan választ lehet olvasni, ahol a nőket, nagyon lehordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!