Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért olyan ellenségesek a női válaszírókkal?
Míg a családi kategóriával volt ez együtt addig nem voltak ilyen jellegű válaszok, vagy csak nagyon kevés.
De amióta szétvált ez a kategória, egy normális kérdést sem lehet kiírni,mert megjelennek azok, akik az egész női nemet leszólják, és anyagias, kitartott nőknek nézik őket.
És ez most a lehető legfinomabban volt leírva, ahhoz képest, amiket itt lehet olvasni.
Némelyik pasi, aki sikertelen a való életben itt írja ki a feszültséget magából, a nőket szidva, ma volt aki még ezt le is írta büszkén.
Nyilván jobban esne, ha mindenki kamuzna a kérdező kedvére, csak hogy megnyugodjon a lelke.
A nők is ugyan úgy szidják a férfiakat, de gondolom az smafu.
"papkka nevű felhasználó válasza:
megérkeztek ide a feminácik férfi katonái akik pár jó szóért dugásat várnak :D "
Nem csípem ezt a pp gyereket, mert nem fogalmaz valami okosan, de ezzel nagyon egyet tudok érteni :D Rendszeresen mozgok feminista körökben, tényleg az van, hogy van pár srác, akik feministának adják ki magukat, vagy "sokmindenben egyetértenek ", meg szövetségesei az ÜGYNEK, és ugye "véletlenül" egyet egyet megdugnak közülük :)
Nekem még nem volt pofám ehhez, de ki tudja, lehet kipróbálom
Ugyan, én nem látok itt semmiféle nőgyülöletet, és hasonlót. Azért ne mondja azt nekem senki, hogy egyik másik "nőgyülővel" nem lehet egyetérteni.
Férfi létemre azzal tökéletesen tisztában vagyok, "mi kell a férfinek" , aki azt állítja, hogy nem , mert ő nem olyan, az hazudik. Mégsem vagyok férfigyűlölő. Arra is van rálátásom mi kell a nőknek, de nőgyűlőlő sem vagyok.
Én is olvasom a hozzászólásokat, és rendkívül sokat röhögök be kell valljam. Többedszer fordul elő, ha megjelenik egy férfi hozzászóló, aki értelmesebben fogalmazza meg a "szerelmen" túli társkeresési elvárásokat, azonnal ráugrik 6 nő, és megpróbálják szétszedi, szerencsétlenezni, semmirekellőzni.
Mondja már valaki azt, hogy ez nem vioces? Meg azt, hogy nem azt árulja el leginkább, mennyire találva érezhetik magukat néhányan?
Engem speciel pont hidegen hagy ki mit beszél a "férfiakról" álltalánosságban. Tulajdonképpen az is, hogy a nőkről ki mit gondol. Nekem megvan a saját olvasatom meg nekik is.
azért ellenségesek mert elkeseredettek és itt adják ki a gőzt. tök mindegy mit válaszolsz nekik, nem kell itt szemétkedni, ha írsz 1 mondatot és tudják hogy nő vagy már neked esnek, elküldenek a fenébe, ismeretlenül megmagyarázzák az egész életed. jó pl erre ez a hülye
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. kellehür néven, aki közölte egy csajjal hogy majd a "kandúrja" jól pofonveri ha nem úgy ugrál ahogy ö akarja :D próbáltam logikát keresni a fröcsögésében meg hogy miből von le ilyeneket de rájöttem fölösleges. nővel beszélek?: hát akkor adjunk neki! ez van ez a szinvonal :))
Nekem sokkal furcsább, hogy miért kell például semmirekellőzni ezt a kellehúr muksót. Nem titkolja például, hogy csalódott nőben, igy nyilván nem szűz. Ti mégís szaremberezitek, balf..szozzátok, ráugrotok, kiröhögitek. Szerintem inkább rólatok árul el ez sokkal többet. Illetve az ő igazát támasztja alá.
Nem nagyon értem, miért jó ez nektek? Tulajdonképpen szándékosan megaláztok egy embert.
Ahogy olvastam, a srác nem írta, hogy majd jól megveri a kandúrja, arra utalt, hogy ha az ő szövege kiveri a biztosítékot, ami tulajdonképpen semmiség, akinek nem inge, nem veszi magára, akkor verje ki majd az is, ha lesz majd olyan, ha a LEENDŐ kandúr lever egyet.
"Nekem sokkal furcsább, hogy miért kell például semmirekellőzni ezt a kellehúr muksót. "
Millió meg egy topikban bebizonyitotta már mekkora egy proli stilust tud képviselni. Akkor mi is a kérdés? Calódott a nőkben? Jó ezt aláirom és sajnálom is, csak rohadtul nem vágom miért az itteni nőkön kell kiadni a dühét? Tán személy szerint ők tehetnek a nyomoráról? Rengeteg elkeseredett pasi van itt akivel csak úgy mellesleg el lehet beszélgetni anélkül hogy az trágárságokat köpködne a másikra. Forduljon orvoshoz ha ennyire ideggyenge. Nehogy már még őt kelljen sajnálni, komolyan. Értelmes felnött ember anélkül is le tudja írni a véleményét, hogy egy bizonyos szint alá süllyedjen, szerintem legalább is.
Én is rengeteg vitában foglaltam már állást, hasonlo témában, engem miért nem nyomorékoznak, miért nem ugranak nekem? Jaa mert kulturáltan is tudok viselkedni? Meglepő mi?
/F
Teljesen mindegy hogy leendő vagy nem leendő, egy normális emberi kapcsolatokat ápoló embernek igen is sértő, ha valaki azt feltételezi róla, hogy valaki a jövőben/jelenben bármikor majd jól lekever neki párat. Nekem is felháborító lenne, nem mozgok olyan "körökben", hogy ez bekövetkezzen bármikor is. Szerintem ezt azért kíszűri az ember, senki nem hirtelen lesz "nőverő". Persze ezt egy ilyen nem értheti, mert gőze nincs a normálisról.
Másrészt egy helyen ő maga írta le, hogy hány nővel összerúgta már itt a port, akik leléptem mert nem volt bennük elég kitartás vagy hogy írta. Ergo, ő maga vallja be mennyit ocsmánykodik itt, és még marha büszke is rá...:) Tehát hagy ne sajnáljuk már szerintem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!