Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a kigyúrt, sportkocsis pasiknak vannak a legjobb nőik?
Itt a nyár, nem lehet, nem észrevenni.
Akár a srandon, vagy szórakozóhelyen, vagy hipermarketek környékén.
Jön valami nagyon fullos kocsi, pl merci s 500, és kiszáll belőle egy hegyi gorillát is megszégyenítő méretekkel rendelkező honfitársunk, és egy olyan nő, hogy a parkolóban minden pasi odanéz, még akkor is ha az asszony ott van mellette.
Miért van ez?
Normál pasi mellett miért nincs ilyen nő?
De ne ilyen távlati időben gondolkozz!
Most van, azt most kell nézni.
És sajnos mindig ilyeneket látok.
Ez az elkeserítő.
Ja, nézz meg egy ilyen "szupernőt" reggel, kócos hajjal és smink nélkül.
"És sajnos mindig ilyeneket látok.
Ez az elkeserítő."
Mi ebben az elkeserítő? Ha szerinted csak ennyi kell ezekhez a nőkhöz (kigyúrt test + jó kocsi), akkor szerezd meg.
Van különbség.
De nem ilyenekre gondoltam, ez egy erős átlagos nő.
Én olyan plázákban mászkáló, szőke, hidrogénezett fejű, feszes testű, magas nőkre gondoltam, akiket ezer nő közül is kilehet szúrni, mert olyan feltűnőek.
# 4
"1 átlagos pasi is ilyen még sincs nője mit hazudgálsz itt?"
Ha te nem láttál még átlagos pasit nővel, vagy akár időnként kifejezetten csinos nővel, akkor mi nem egy bolygón élünk. :-))
Én még soha nem hallottam könyvtárszakon végzett, szolidan öltözködő nőt arról panaszkodni, hogy milyen igazságtalan az élet és milyen felszínesek a férfiak, amiért neki nincsen kigyúrt, sportkocsis pasija. :-)
Nem csak a kigyúrt pasikat szeretik, itt a bizonyíték:
"Miért mindig csak a legjobb nőknek vannak kigyúrt, sportkocsis pasijaik? :)"
Egyszerű. Ha én odamennék egy ilyen "fullos" pasihoz átlagos lányként, akkor körberöhögne, mert ők is elvárják, hogy egy igazi tökéletes maca legyek. A kérdésből látszik márpedig "egy olyan nő, hogy a parkolóban minden pasi odanéz, még akkor is ha az asszony ott van mellette" hogy igazából a nem gyönyörű csajokat enberszámba sem veszitek, hiába panaszkodtok állandóan, még a párotokat sem tudjátok annyira tisztelni, hogy a jelenlétében ne csorgassátok egy másik nőre a nyálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!