Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ennyi elég lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyi elég lehet, ha egy szép, normális nőt akarok magamnak?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, kellemes megjelenésű, sportos. Nettó 150 ezret keresek ( tudom, ez nem egy felső kategória, de dolgozom a dolgon, hogy több lehessen )

Tudom, hogy 27 évesen vannak akik ennél előrébb tartanak, de ilyen jellemzőkkel szerintetek elvárhatom, hogy egy szép, normális barátnőm legyem ? Nyilván nem modell lányokra gondolok most.

2015. jún. 7. 16:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20> mert az exe egy nála sikeresebb és jobban kereső férfi miatt hagyta el
2015. jún. 7. 19:32
 22/27 anonim ***** válasza:
De az exe új pasija egy 10-sel tobb volt. Miért hasonlitja ossze magat vele?
2015. jún. 7. 19:34
 23/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne haragudj, de te nagyon hülye vagy
2015. jún. 7. 19:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Koszi, hogy ismeretlenul lehulyéztél. -.-
2015. jún. 7. 19:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Aki nem hülye, az nem ír ilyen baromságokat. Nem kell hogy ismerjelek, hogy tudjam.

Ugyanazért a nőért volt versenyben. A 10 évvel idősebb pedig győzött. Hülye lenne nem összehasonlítani magát, hogy mi az amiben alulmaradt, és arra rágyurni.

Itt elég nyilvánvaló miről van szó.

És de, minden nő ilyen, te azért nem vagy ilyen, mert az egyszem férfinak is örülsz aki szóba állt veled. Valamelyik hozzászóló tökéletesen összefoglalta.

2015. jún. 7. 20:05
 26/27 anonim ***** válasza:

25-os,

ezzel a komenteddel alátámasztottad nekem, hogy ne erdekeljen mivel minositesz. Amugy sem erdekel ismeretlen emberek velemenye, de az ilyen gondolkodásuake plane nem.

Ezzel le is zartam a dolgot.

2015. jún. 7. 21:04
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!

A belső lényeg!

Nagyon fontos hogy hasonlók legyenek!

Minden jót kívánok!

2015. jún. 8. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!