Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ennyi elég lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyi elég lehet, ha egy szép, normális nőt akarok magamnak?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, kellemes megjelenésű, sportos. Nettó 150 ezret keresek ( tudom, ez nem egy felső kategória, de dolgozom a dolgon, hogy több lehessen )

Tudom, hogy 27 évesen vannak akik ennél előrébb tartanak, de ilyen jellemzőkkel szerintetek elvárhatom, hogy egy szép, normális barátnőm legyem ? Nyilván nem modell lányokra gondolok most.

2015. jún. 7. 16:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

9, 10 #

Kis korom óta ismerem a lányt, és annyira nem volt gerinces, hogy személyesen hagyja ott, telefonon írta neki, hogy most már nem szeretne semmit, mert még látni sem akarta a stílusa miatt.

Amit mondotok lehet igaz, de ebben az esetben tévedtetek.

2015. jún. 7. 16:52
 12/27 A kérdező kommentje:

Összezavar ez a sok ellenvélemény.

Engem az exem egy sikeresebb, jobban keresőért hagyott ott. Hozzáteszem, hogy az illető 10 évvel idősebb nálam. Emiatt lettem most megzuhanva picit.

2015. jún. 7. 16:59
 13/27 anonim ***** válasza:

engem csak 41 elgondolkodtatott a kijelentésével,eszembe jutott ez meg az,arra írtam csak.Nem igazán érdekelt a történet,nem arra írtam ne is haragudj,de értem (Y)

off téma,kell néha.(:

lehet jobbképűbb volt mint te kérdező :D pénzen csak rib**ncot lehet venni,barátnőd nem igen lesz,bár más ha te családot akarsz de ezt írtam.

2015. jún. 7. 17:01
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

találhatsz ilyen csajt, de ne lepődj meg azon hogy az exed összejött egy pénzesebb és idősebb pasival

a nők 90% százalékának fontos a jó élet, főleg a 20-30 korosztályban

szóva ..pénz beszél és a kutya ugat esete vagy

2015. jún. 7. 17:07
 15/27 A kérdező kommentje:
És most amíg nem jutok el egy olyan szintre, nem lesz egy tartós normális kapcsolatom ?:D Nehogy már várnom kelljen ezzel +30 éves koromig. Azért ez valahol eléggé elkeserítő. Vagy keresek valami 18-20 év közötti lányt? Nekik ez már elég lehet ?
2015. jún. 7. 17:10
 16/27 anonim ***** válasza:

természetesen lehet. Sem a külső, sem a pénztársa, sem a belső nem befolyásolja milyen nőd lehet.

Egy a kérdés, hogy az a szép nő neked is tetszeni fog-e majd:)

2015. jún. 7. 17:25
 17/27 anonim ***** válasza:

"Vagy keresek valami 18-20 év közötti lányt?"

Mondjuk. Az, hogy kinél mennyire magas léc van felrakva, attól függ mennyi udvarlója van (ugye értelemszerüen a csinosabb lányoknak több)

Próbálkozni lehet (sőt kell is) aztán majd meglátod ezen a szinten mire vagy elég. Nem esélytelen.

2015. jún. 7. 17:26
 18/27 anonim ***** válasza:

Vagy keresek valami 18-20 év közötti lányt?"

Mondjuk. Az, hogy kinél mennyire magas léc van felrakva, attól függ mennyi udvarlója van (ugye értelemszerüen a csinosabb lányoknak több)

Próbálkozni lehet (sőt kell is) aztán majd meglátod ezen a szinten mire vagy elég. Nem esélytelen.

Mondjuk az otthoni anyagi helyzetétől is függ hogy mindaz amit nyújtani tudsz nekik a havi 150 nettódal az elég. Mert ha anyuci és apuci havi 800-1 millát szed be,vajnyi kevés leszel neki. Ha naponta 3 ezret eltapsol kajára,kávéra akkor valami hasonló életformát fog elvárni tőled is. Ne becsüld le ezt a korosztályt, sok 18-20 éves jön össze 30-32 éves pasikkal akik anyagilag már elég jól el vannak eresztve.

Valami szegény, vidéki/falusi lány lenne neked jó mert a budapestiek nagyrészének az igényei elégé magasan vannak. Az exed is lelépett egy pénzesebbel...

2015. jún. 7. 17:40
 19/27 anonim ***** válasza:

11.

jah hát azzal együtt pedig, hogy a jóképű izmos srácot dobta, és helyette egy pocakos göndör figurát ujított be, különösen életszerűtlen.

A valóságban ez ugy szokott történni, hogy Az izmos srác más nőkkel is kavar közben, szó nélkül, vagy fél szóval lelép, a csaj persze azért még "dobja" smsben a srácot, aki már rég arra sem emlékszik, hogy a csaja volt.

A pocakos gyerekkel nem azért van, mert über nagy a dumája, meg kedves, hanem mert ö jött szembe a csalódás után egyedül. (ha csak egy jobb kaliberü srác is képben lett volna, akkor máris említésre sem kerülne a pocakos fiú)

Ez kb olyan mintha az új bmwmet fél év után eladnám, és vennék helyette egy használt szuzukit (hiba van pénzem a bmwre) mert az mégis kevésbé feltünő mucsalöcsögén.

Szoval az ilyen történetek nem életszerüek.

Persze, lehet előfordul százezerből 1 alkalommal, de erre az apró oddsra alapozni komoly hiba lenne bármelyik férfinak, aki barátnőt szeretne magának.

2015. jún. 7. 17:40
 20/27 anonim ***** válasza:

Az egesz leirasodban csak azt nem ertem, hogy minek van ekkora hangsuly a fizetéseden?

Engem nem erdekel, hogy akivel epp ismerkedek mennyit keres, mert eddig is eltartottam magam es ezutan is elfogom.

Sokkal fontosabb dolgokat keresek a masikban.

Személyiség, eletcélok, gondolkodásmód.

Neha csak nezem itt a hozzaszolásokat is, hogy annyi norol beszéltek, akinek ennyire számit a pénz. Vagy rossz helyen keresgeltek vagy nem is tudom. Már lassan sajnálom a normális férfiakat, akik párt keresnek. :D Bár azert nekunk, normális noknek sem mindig olyan konnyu.

2015. jún. 7. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!