Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nem akarok így tovább élni?
Mindketten 125 ezret kapunk. Ha kifizetem a részemet a kajából, a tandíjat, a bérletet marad összesen 80 ezer. A párom elvárja, hogy félretegyük az egész 80 ezret a közös jövöre. (Lakás meg ilyenek)
De én egész életemben szegény voltam, életemben elöször vannak saját ruháim, nem akarok visszazuhanni.
Szerinte ha eddig kibírtam èhezve, fázva, szakadtan, akkor kibírom a jövöben is, 10-20 év múlva jobb lesz. De nem 40 évesen akarok boldog lenni, hanem most.
Mert hogy most vettem magamnak néhány új ruhát, 3-5 évig biztos nem kell semmi új, azt a 2-3 ezer forintot meg ami az alap higéniára kell, megkaphatom havonta.
Próbáltam, hogy legyen 20-60 arányban, de nem egyezett bele. Mert hogy minden forint számít. Ö nem rak fére, mert hogy neki nem marad.
Nem akarom ezt csinàlni :(
Ő nem rak félre, de tőled elvárja?
Hagyd ezt a nőt a fenébe, kihasznál és azt várja, hogy majd te eltartod a jövőben. Ha 60-at teszel félre havonta, szerintem akkor is jól kijössz pár év múlva, nem kell ennyire radikálisnak lenni. Légy boldog. Ha csak nélküle tudsz, akkor úgy!
ha meg elbaszná az egészet az lenne baj :D
hülye aki gondol ilyen fiatalon a jövőre hány évesek vagytok? 3 év múlva se biztos hogy együtt lesztek,minek ez a spórolásos marhaság??
Ha ugyanannyit kaptok a párodnak miért nem marad pénze?
Ő fizeti a rezsit egyedül?
Mire megy el a pénze?
Ha nem vagytok házasok,nem neki kellene beosztania a te fizetésed.
Itt valami bűzlik...
Félretenni a közös jövőre?
Közös jövő? Vele? Na ne viccelj...
10-20 év múlva jobb lesz? Anyagilag lehet, de amúgy lóf@$zt lesz jobb, ugyanúgy huszadrangú leszel ebben a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!