Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha nem akarok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha nem akarok így tovább élni?

Figyelt kérdés

Mindketten 125 ezret kapunk. Ha kifizetem a részemet a kajából, a tandíjat, a bérletet marad összesen 80 ezer. A párom elvárja, hogy félretegyük az egész 80 ezret a közös jövöre. (Lakás meg ilyenek)

De én egész életemben szegény voltam, életemben elöször vannak saját ruháim, nem akarok visszazuhanni.

Szerinte ha eddig kibírtam èhezve, fázva, szakadtan, akkor kibírom a jövöben is, 10-20 év múlva jobb lesz. De nem 40 évesen akarok boldog lenni, hanem most.

Mert hogy most vettem magamnak néhány új ruhát, 3-5 évig biztos nem kell semmi új, azt a 2-3 ezer forintot meg ami az alap higéniára kell, megkaphatom havonta.

Próbáltam, hogy legyen 20-60 arányban, de nem egyezett bele. Mert hogy minden forint számít. Ö nem rak fére, mert hogy neki nem marad.

Nem akarom ezt csinàlni :(

2015. máj. 29. 22:15
1 2
 11/12 Missi_Key ***** válasza:
ha megmondja mit csinálj a saját pénzeddel..én a helyedben megmondanám neki ő meg mit csináljon a saját bőröndjével..már ha érted mire célzok..
2015. máj. 30. 00:03
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ö nem rak fére, mert hogy neki nem marad. "

bssza meg a ló az ilyent!

Önző féreg, már rég kirugdostam volna a lakásomból!

2015. máj. 30. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!