Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nem akarok így tovább élni?
Mindketten 125 ezret kapunk. Ha kifizetem a részemet a kajából, a tandíjat, a bérletet marad összesen 80 ezer. A párom elvárja, hogy félretegyük az egész 80 ezret a közös jövöre. (Lakás meg ilyenek)
De én egész életemben szegény voltam, életemben elöször vannak saját ruháim, nem akarok visszazuhanni.
Szerinte ha eddig kibírtam èhezve, fázva, szakadtan, akkor kibírom a jövöben is, 10-20 év múlva jobb lesz. De nem 40 évesen akarok boldog lenni, hanem most.
Mert hogy most vettem magamnak néhány új ruhát, 3-5 évig biztos nem kell semmi új, azt a 2-3 ezer forintot meg ami az alap higéniára kell, megkaphatom havonta.
Próbáltam, hogy legyen 20-60 arányban, de nem egyezett bele. Mert hogy minden forint számít. Ö nem rak fére, mert hogy neki nem marad.
Nem akarom ezt csinàlni :(
"Ö nem rak fére, mert hogy neki nem marad. "
bssza meg a ló az ilyent!
Önző féreg, már rég kirugdostam volna a lakásomból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!