Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy olyan kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy olyan kevés nő hajlandó bókolni?

Figyelt kérdés

Mi az ami visszafog titeket ebben? Mert nyilván tudnátok mit mondani egy pasinak, ha ez tetszik nektek, azonban ezt valamiért nagyon kevés lány teszi meg.

Biztos benne van a hiba, de én mindig az olyan lányokkal tudtam csak összejönni, akik bókoltak nekem. Ilyenkor sokkal több önbizalmam lesz és én is jobban tudom ezt viszonozni.

Nem arról van szó, hogy nem kezdeményezek, de ha megteszem, jól esne a viszonzás. Persze ha nem jövök be a nőnek, az más tészta. Sok lány viszont akkor sem hajlandó ezt megtenni, akiről utólag kiderült, hogy igenis bejöttem volna neki, de én elvesztettem az érdeklődésemet, mondván hogy nem akar tőlem semmit.

Nagy ritkán, ha olyan nőket fogok ki, akik érzékeltetik, ha bejövök nekik, hatalmas önbizalmat szerzek és leveszem őket a lábukról.

Miért van ez lányok ? Nekem kéne változtatni ?

2015. jún. 7. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes körökben mozoghatsz.
2015. jún. 7. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért? Te a környezetedben nem ezt tapasztalod?
2015. jún. 7. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Azok a lányok, akik érzékeltetik, úgy érzik, a jelenlegi felhozatalukból te vagy a legjobb parti.

Akik meg nem, azok azért, mert az udvarlóik között van nálad jobb pasi is. (érted, láthatják, hogy nem vagy rossz pasi, de van a zsákukban jobb)

Ilyen egyszerü

2015. jún. 7. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, lehet hogy én vagyok a hülye, de számomra nagyon furcsa ez az egész, hogy te konkrétan azt várod, hogy úgy bókoljon neked egy lány, mint ahogy fordított esetben a pasik szoktak. Szerintem a lányok alapvetően nem így szokták érzékeltetni a sráccal, ha bejön nekik. Sőt, egészen vicces már maga a gondolat is, hogy mondjuk úgy mennék oda egy sráchoz ismerkedni, hogy "annyira gyönyörű a szemed, és hogy milyen izmos vagy... a tökéletesen beállított hajadról már nem is beszélve" :D Ha engem kérdezel, a lányok több okból sem szoktak bókolni (vagy ha igen, akkor sem ennyire). Egyrészről ezzel túlságosan egyértelmévű tesszük a srácnak, hogy nagyon is bejön, amit nem szerencsés ilyen hamar a tudtára adni, mert ilyenkor könnyen megeshet, hogy elveszti az érdeklődését (hiszen túl könnyen megszerzett magának, nincs a kihívás, hogy igazán meghódítson), vagy esetleg innen egyből tovább is akar lépni a következő szintre. Hiszen a srácok kb mindig bókolnak, sokszor teljesen komolytalan szándékkal is, pl ha csak meg akarják fektetni a csajt. Másrészt az is megeshet, hogy a fiú megriad attól, hogy a lánynak ilyen szinten bejön, úgy érzi, hogy ez a csaj most teljesen ráakadt, és kb már az esküvőt tervezgeti, aztán ott is hagyja. Arról nem is beszélve, hogy szerintem eléggé nevetséges is tud ez lenni. Szóval én továbbra is azt mondom, hogy egy lánynak nem így kell kimutatnia a szimpátiáját. Az már persze más, ha együtt vagytok, olyankor én is a végtelenségig szoktam dicsérni szívem választottját. Úgyhogy végső soron én azt mondom, hogy ezen valahogy neked kéne változtatni. Hidd el, nem csak akkor tetszhetsz egy lánynak, ha konkrétan kimondja, ez általában érezhető a testbeszédéből, abból, ahogyan hozzád viszonyul.

L

2015. jún. 7. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Bókolok akkor, ha már nekem is bókolt a fiú! Viszont ha öltönyben van, akkor megdicsérem.
2015. jún. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!