Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy csak tenni kell érte és az embernek lesz párja?

Figyelt kérdés
Én tettem érte, de semmi. Igényesen öltözködöm, sportolok, gyakran vagyok emberek között, nyitott vagyok, de SEMMI. Más a kisujját sem mozdítja, kb. csak kilép az utcára és már meg is van az a valaki. Vagy akkor mi az, amit "tenni kell"? Mert nekem már nincs ötletem.
2015. jún. 7. 11:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Fogalmazzunk úgy: hitelesen magyar arckifejezésem van általában. Mosolyogni nem nagyon szoktam többnyire, mert minek örüljek ugye, meg csak hülyének néznek olyankor, ha meg férfiakra mosolygok, inkább elfordulnak"

A hiteles magyar arckifejezés az a bb = búvalb..sz..tt, bocsi, de ha végig mész az utcákon, akkor a legtöbb ember nem mosolyog.

Ha nem mosolyogsz, akkor mégis mit vársz, úgy őszintén? Hogy majd tárt karokkal fognak így közeledni hozzád?

Mert minek örüljél? Az életnek, hogy pl. élsz a világban, szép vagy, egészséges vagy. Nem csak a szájjal lehet mosolyogni, hanem a szemekkel is!!!

Ha meg kedvesen, finoman rámosolyogsz egy srácra és az elfordul tőled, akkor nyilván nem jöttél be neki, vagy félénk az adott srác.

De sok srác, inkább a vidámabb, mosolygósabb nőket kedveli.

2015. jún. 7. 13:44
 22/31 A kérdező kommentje:

Ha mindig elfordulnak mikor mosolyogsz, akkor egy idő után nem nagyon lesz kedved mosolyogni.

Ha valaki beszélget velem, arra mosolygok. Ha valaki megszólít, mosolygok. De nem fogok a vakvilágba vigyorogni, miközben nem vagyok éppen valami vidám...

2015. jún. 7. 13:51
 23/31 anonim ***** válasza:

"Ha mindig elfordulnak mikor mosolyogsz, akkor egy idő után nem nagyon lesz kedved mosolyogni."

Azért mert kb. 100-szor elfordultak, akkor törvényszerű, hogy majd a 101-szer is el fognak? Tudod, addig kéne küzdeni, míg eredményt nem érsz el. Ha valamit szeretnél, akkor igen, tegyél érte, küzdjél! Ha meg könnyelműen feladod, mert, ahogy írtad is " akkor egy idő után nem nagyon lesz kedved mosolyogni", akkor ne várj csodát! Tudom, feladni és beletörődni a dolgokba a legegyszerűbb, de mennyit teszel meg azért, hogy sikert érjél el?

Ha a mosolygás nálad nem vált be, akkor váts más praktikákra és trükkökre. Mennyit próbáltál már ki azok közül?

Egyébként meg el vagy tévedve, a vigyorgás (ahogy írtad) az nem egyenlő a kedves és finom mosolygással.

Írtam, szemekkel is lehet mosolyogni! Ahhoz meg sem kell mozdítanod a szádat!

2015. jún. 7. 14:22
 24/31 A kérdező kommentje:

Ha a szemedből mosolyogsz, akkor jó kedved van, úgy igazából. Ha nincs jókedved, akkor maximum egy művigyort tudsz elsütni, amiről mindenki levágja, hogy hazugság. A szemed ugyanúgy szomorú marad. (És igen, szomorú vagyok, mert a környezetemben lassacskán potyognak az esküvői csokrok, meg a gyerekek, míg én addig sem jutottam el, hogy észrevegyen a másik nem.)

Milyen praktikákra gondolsz? És igen, éveken keresztül tettem azért, hogy ne legyek egyedül, pont ez a lényeg, hogy semmit nem segített, akármit próbáltam.

2015. jún. 7. 14:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul csinálsz, de nem tudom, hogy mit. Kérdezd meg az ismerőseidet, akik jobban ismernek, látnak is időnként, hogy szerintük mi a hiba. Lehet, hogy egy jó smink segítene rajtad, lehet, hogy egy új frizura... Mosolyogni márpedig kell. Találj olyan dolgokat az életben, amit szívesen csinálsz, örömmel tölt el még ha csak pillanatokra is. Olvass vicceket vagy tarts macskát...
2015. jún. 7. 14:52
 26/31 anonim ***** válasza:
Regisztrálj társkeresőre, ott nőként tuti kapsz majd egy csomó levelet. Aztán ki tudja, hátha lesz köztük talán egy-kettő értelmes is... :D
2015. jún. 7. 14:55
 27/31 Interferencia ***** válasza:
Itt hányan írtak rád ismerkedési szándékkal?
2015. jún. 7. 14:55
 28/31 A kérdező kommentje:

Sminkelek és rendszeresen járok fodrászhoz is. Ismerősöket már kérdeztem, szerintük nincs velem semmi gond és nem kellene változtatnom semmin.

Nem írt rám senki.

2015. jún. 7. 15:18
 29/31 Interferencia ***** válasza:
Meglepő, pedig állítólag ugrani szoktak. Bár a korodat nem árultad el, és lehet, hogy ebből levonták azt a következtetést, hogy nem akarsz ismerkedni itt, amit kivételesen tiszteletben is tartanak. :D
2015. jún. 7. 15:22
 30/31 anonim ***** válasza:

Eg az, hogy a művigyort kiszúrják..

A mosolygásnak nem a mosolya lényege, hogy a fogaid kinn legyenek, hanem az, hogy jókedvet sugározz.. Magyarul tényleg ne legyél "bb"

Találd meg a jo dolgokat, hogy őszintén a szemeddel is mosolyogj

Érdekes átalában rám visszamosolyognak..ha nem, akkor az sem kedvtelenít el.. Mert ennyi nem tudja az életkedvemet elvenni.

2015. jún. 7. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!