Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A földön minden embernek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A földön minden embernek meg van a párja? Ezt mondják!

Figyelt kérdés

Rájöttem akkor nekem,miért nincs?:A föld lakossága páratlan,én hülye...

Szerintetek?

2012. ápr. 23. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Nincs mindenkinek párja, ebben nem hiszek. Vagy lesz, de 2 év után elválnak. Most akkor párja volt, vagy nem?
2012. ápr. 23. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem több személy is van, akikkel boldogok lehetünk, csak kérdés, hogy megtaláljuk-e valamelyikőjüket. Én bízom benne, hogy igen. :)
2012. ápr. 23. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Mindenkinek van és lesz és volt.

Kérdés hogy mikor!?

Lesz majd ! Amikor eljön az ideje.

Még a liliputi embereknek is van és a nyomorékoknak is akad.

Hát pont neked ne lenne?:!

2012. ápr. 23. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyi ember van a világon, hogy mindenki aki akar tud találni olyat, aki jó neki, és boldog lehet vele. És minél több embert ismersz meg, annál valószínűbb, hogy találsz olyat. És nem feltétlen csak egy ideális pár van, de ha találsz egyet, akkor ne játszd el attól, mert nem könnyű ilyet találni :P
2012. ápr. 23. 13:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Eszembe jut egy film humoros jelenete,amikor egyöregasszony haldoklik és az orvosok biztatják,ne aggódjon,mert 90 éves koráig élni fog! Mire a haldokló öregasszony azt feleli:92 múltam.Slusz poén az orvos azt mondja:Na ugye megmondtam

Én is ezt érzem!!!

2012. ápr. 23. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!