Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy csak tenni kell érte és az embernek lesz párja?

Figyelt kérdés
Én tettem érte, de semmi. Igényesen öltözködöm, sportolok, gyakran vagyok emberek között, nyitott vagyok, de SEMMI. Más a kisujját sem mozdítja, kb. csak kilép az utcára és már meg is van az a valaki. Vagy akkor mi az, amit "tenni kell"? Mert nekem már nincs ötletem.
2015. jún. 7. 11:38
1 2 3 4
 11/31 Interferencia ***** válasza:
Mert akinek összejön, magas lóról beszél. Sok múlik a szerencsén is.
2015. jún. 7. 12:11
 12/31 anonim ***** válasza:

Mert igaz..

De nem az igényes öltözködésre, és a külső megjelenésre kell gondolni..

Tényleg felszínesnek tünsz így...

Éppen ez az amit tenni kell.. Nyíltnak lenni, kezdemenyezni,..

A legrondább igénytelenebb lányoknak is lehet pasijuk.. Láthatóan meg is történik.. A kisugárzás miatt..

Pl én egy egész átlagos nő vagyok szeribtem, és mindig fel akarnak szedni, lehet h csak egy dug..ásra, nemtudhatom, hoszen nem vagyok vevő a kezdemeynezésre házasként.. De az e,berekre nyitott vagyok,segítőkézs, és ez kisugárzik állítőlag rőlam.. Az utcan 100emberből tuti hozzám fordul segítségért az öreg nepéni, a vak fiú.. És persze a hajléktalanok is betalalnak jobban mint masokat..de legalább erre már megacéloztam magamat..Stb

2015. jún. 7. 12:28
 13/31 A kérdező kommentje:

Szép dolog, hogy a belső a lényeg, viszont nem hiszem, hogy sokan mennek oda azért a másikhoz, mert a KÜLSEJE ELLENÉRE mennyire kedves, segítőkész, mindezt tök ismeretlenül. Szerintem nem vagyok felszínes csak azért, mert reálisan látom, hogy elhízva/csontkollekcióként, zsíros hajjal, kinyúlt/kinőtt ruhákban kevesebb esélye van az embernek, mint igényesebb külsővel.

Akikkel beszélgetek, azt szokták mondani, hogy szimpatikus vagyok, megbízható és magamat is segítőkésznek tartom, ennek ellenére egész életemben egyedül voltam tulajdonképpen.

2015. jún. 7. 12:39
 14/31 anonim ***** válasza:

Ha azt mondják tetszel nekik és jól nézel ki meg szép vagy de nem jönnek össze veled mégsem annak 2 oka lehet:

1. mégsem nézel ki elég jól

2. zakkantnak tartanak, rossz felfogásunak ésatöbbi.

2015. jún. 7. 13:00
 15/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, mi a gondod. Engem heti kétszer minimum megkörnyékeznek, mondjuk a legtöbb nem vehető komolyan, de azért vannak próbálkozások. Még az orvosi váróban is volt próbálkozó. Talán nem veszed észre az ilyeneket vagy túl zárkózott vagy, mindenkit visszautasítasz?
2015. jún. 7. 13:04
 16/31 Interferencia ***** válasza:
47%
15:Biztos kellett ez a dicsekedés a kérdezőnek...
2015. jún. 7. 13:10
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem utasítok vissza senkit, nem is jön oda senki. Ha próbálkoznának, azt azért észrevenném (amennyiben ez nem a húsz méterről lesütött szemmel nézegetést jeleni). Hogy a személyiségem amúgy milyen, azt esélyük sincs megtudni így.
2015. jún. 7. 13:12
 18/31 anonim ***** válasza:

De a külső kisugárzásodról még mindig nem írtál semmit! Mosolygós vagy szomorkás a kisugárzásod?

Mivel hiába nézel ki jól, ha süt rólad a ridegség és az elutasítás.

2015. jún. 7. 13:29
 19/31 anonim ***** válasza:
Mosolyogj, teremts szemkontaktust, szemezz, lássanak rajtad érzelmeket. Én azt gondolom, hogy zárkózott vagy. Ha valakit észreveszel, hogy lesütött szemmel néz, menj oda hozzá valami semleges indokkal. Ha nincs ötleted, leejtheted a táskád pont mellette, aztán mondhatod, hogy "jajj, de ügyetlen vagyok", vagy bármi. Ha van benne egy kis reménysugár, azonnal segít és beszélgetés lesz belőle.
2015. jún. 7. 13:32
 20/31 A kérdező kommentje:
Fogalmazzunk úgy: hitelesen magyar arckifejezésem van általában. Mosolyogni nem nagyon szoktam többnyire, mert minek örüljek ugye, meg csak hülyének néznek olyankor, ha meg férfiakra mosolygok, inkább elfordulnak vagy csak nem vesznek róla tudomást. Ha lesütött szeműeket meg nyilván nem veszem észre, nem is tesznek érte semmit, sőt.
2015. jún. 7. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!