Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem hogy sok nőnek tetszem, de ezt a tetszést aztán sosem tudom szexre, szeretetre, kapcsolatra váltani náluk?
Jól nézek ki, 2 méter magas, hosszúkás szőke hajú, jóképűnek mondott és végre már sportos alkatú srác vagyok és azért úgy érzem napi néhány csinos lány is megnéz magának. Amikor régen eljöttem gimiből, akkor tudtam meg hogy jó néhány szép lány volt évekig ott is belém zúgva.
Közelről viszont rossz a helyzet. A lányok hamar elveszítik az érdeklődésüket irántam. 3 lánnyal szexeltem az életben, akik 1,5 hónap, 1 hónap illetve 2 hét után hagytak el és nem igazán mondták miért. Azt gondolom valami extra hiányzik belőlem, ami miatt a nők vonzódni kezdenek egy férfihoz. Mindig igyekszem érdekes, izgalmas, vicces, játékos, de emelett érett és komoly lenni (és ezt a hátterem is alátámasztja, pl sokat utazom szabadidőmben vagy önállóan élek már nagyrészt).
De valahogy nem. A lányok néhány találkozó után valahogy megunnak vagy elkezdenek nem kedvelni egyszerűen és már nem akarnak velem találkozni. Pedig idén is eddig már 6 lánnyal jutottam el a csókig az első-második randikon, amikor még kedvelnek. Már az jár a fejemben hogy legalább minél hamarabb le kellene fektetni őket, mert ha úgy is otthagynak legalább egy kis szex legyen előtte.
...Mindig igyekszem érdekes, izgalmas, vicces, játékos, de emelett érett és komoly lenni...
Tehát nem ilyen vagy alapból, csak ilyennek akarsz látszani.
Szerintemitt a bibi...nem magadat adod, igyekszel egy elképzelt valaminek megfelelni. Csakhogy sokáig nem lehet szerepet játszani, add önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!