Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még esélyem boldog kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem boldog kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagos hétköznapi fiatal lány vagyok, aki a kapcsolatok terén komplett hülye. Sajna van elképzelésem arról, hogy jellemre és külsőre milyen srácot szeretnék, de ilyennel eddig csak egyszer találkoztam.

Aki megfelel, azzal nem lehet, akivel lehet, az nem felel meg.

És hamarosan lejár a szavatosságom.

(Itt nem ismerkedek, csak a problémámat akartam elmondani)

22L

2015. máj. 19. 16:59
 1/10 Mumusan ***** válasza:

Azért 22 évesen még kár aggódni a szavatosságon :)

Elég komplex elképzelésed lehet ha még csak 1-el futottál össze. Szerintem a minimális elképzelésnél feljebb nem szabad adni, mert így elszalasztod azokat akikkel boldog lehetnél, de a mostani elképzelésbe nem tartoznának bele.

2015. máj. 19. 17:04
 2/10 B.I.G ***** válasza:
akkor valamelyik igényből tessék lejebb adni,átformálni vagy intenzívebben keresni.
2015. máj. 19. 17:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, nevezhetjük komplxnek. Csak mert egyszer találkoztam valakivel, aki nagyon különleges, és nem tudta felülmúlni senki (személyiségre)
2015. máj. 19. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze van még esélyed. Csak tényleg kicsit át kéne gondolni ezeket az elképzeléseket. Mert egyébként ez becsapós lehet, valakit találsz akire úgy gondolod, hogy pont ilyen. Aztán a hétköznapi életben meg előjönnek a kis dolgok ami alapján meg lehet mégsem olyan jó már.
2015. máj. 19. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Úgy látom megint a hercegnő szindrómával állunk szemben. Egy álomvilágban élsz, ami nem is baj ha beéred egy képzeletbeli baráttal.
2015. máj. 19. 17:23
 6/10 anonim válasza:
és pontosan milyen is ez az ideál?
2015. máj. 19. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jelen helyzetben nincs rá esélyed.
2015. máj. 19. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Megértem én, hogy a tökéletest keressük, olyan embert aki csak adni, lenyűgözni tud, de nem fog sikerülni. Jóból és rosszból vagyunk összegyúrva. Nem vagyok vallásos, de még az Istennek sem sikerült kivenni az emberből a rosszat. El kell fogadni, hogy bizony nagyon önző, végletekig gyáva, önbizalomhiányos párunk lehet. Akivel megismétlődhet az, amit mindenáron elakarunk kerülni: kudarc. Most gúnyolódni fogok: Juli, húsz éves, fiatal lány. Olyan magasra tette a lécet, hogy ember nincs aki képes legyen átugrani. de miért? Mert olyan torznak látja szülei személyiségét, hogy nemtudná elviselni a jellembeli hibákat a párjában. Nehogy megismétlődhessen az a trauma ami őt érte kiskorában.

23/f

2015. máj. 19. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
álmodozó gyerek vagy csupán, de a p**nádat minek félted be ennyire? nem vagy te sem kincsesláda :D de Hála az istennek ez a te bajod,magadnak is köszöneted részben,aligha lesz boldog életed mert saját magad az ellenséged :$ ^^
2015. máj. 19. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne csak a tökéletes külsejű srácoknak adj esélyt, és rögtön lesz pasid!
2015. máj. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!