Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem boldog kapcsolatra?
Teljesen átlagos hétköznapi fiatal lány vagyok, aki a kapcsolatok terén komplett hülye. Sajna van elképzelésem arról, hogy jellemre és külsőre milyen srácot szeretnék, de ilyennel eddig csak egyszer találkoztam.
Aki megfelel, azzal nem lehet, akivel lehet, az nem felel meg.
És hamarosan lejár a szavatosságom.
(Itt nem ismerkedek, csak a problémámat akartam elmondani)
22L
Azért 22 évesen még kár aggódni a szavatosságon :)
Elég komplex elképzelésed lehet ha még csak 1-el futottál össze. Szerintem a minimális elképzelésnél feljebb nem szabad adni, mert így elszalasztod azokat akikkel boldog lehetnél, de a mostani elképzelésbe nem tartoznának bele.
Megértem én, hogy a tökéletest keressük, olyan embert aki csak adni, lenyűgözni tud, de nem fog sikerülni. Jóból és rosszból vagyunk összegyúrva. Nem vagyok vallásos, de még az Istennek sem sikerült kivenni az emberből a rosszat. El kell fogadni, hogy bizony nagyon önző, végletekig gyáva, önbizalomhiányos párunk lehet. Akivel megismétlődhet az, amit mindenáron elakarunk kerülni: kudarc. Most gúnyolódni fogok: Juli, húsz éves, fiatal lány. Olyan magasra tette a lécet, hogy ember nincs aki képes legyen átugrani. de miért? Mert olyan torznak látja szülei személyiségét, hogy nemtudná elviselni a jellembeli hibákat a párjában. Nehogy megismétlődhessen az a trauma ami őt érte kiskorában.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!