Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves szűz férfiként lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves szűz férfiként lesz majd olyan, aki elfogadja, hogy csak házasság után szeretném elveszíteni, és ezt kivárja?

Figyelt kérdés
Szerintem ez férfiak körében nem igazán gyakori és elfogadott dolog. Nem vallási meggondolásból, csupán egy emberrel szeretném ezt csak megélni.
2015. jún. 4. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogyha a tüzelő barátnőd 1 szál semmiben rád mászna, akkor te " Bocs kicsim, de tudod, várunk házasságig" mondattal kimásznál alóla.

Azt is kétlem, hogy létezne olyan csaj, aki erre a szitura azt mondaná, hogy "semmi baj"

2015. jún. 4. 19:03
 12/17 electroman75 ***** válasza:
Miért nehéz beismerned hogy béna,balfarok vagy ezen a téren? Nem kell litániáznod, mesélni nekünk.
2015. jún. 5. 00:00
 13/17 anonim ***** válasza:
akik itt vallásos csajokat ajánlgatnak, valószínűleg nem ismernek egyet sem. Simán kiröhögik ők is azt a csávót, aki ezt előadná nekik.
2015. jún. 5. 00:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Találhatsz ilyet, de akkor a régi módi szerint kell összehozni az esküvőt: 2-3 hónap után lánykérés, egy éven belül lagzi.

Egyébként nem értem, minek kínzod magad ezzel.

2015. jún. 5. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Én speciel vallàsos vagyok,örülnék ha a pàrom is az volna de nem az intimitàs miatt hanem gondolkodàsmód miatt. Viszont ha elém àllna valaki azzal hogy csak hàzassàg utàn akar szeretkezni,hàt tuti nem jönnék össze vele. A vallàsossàg/hit nem egyenlő ezzel a nézettel bàr sokan ezt gondoljàk. Aki nem bigott módon vallàsos az ezt nem tartja be.. Èlek nemi életet és egy egészséges felnőtt pàrkapcsolatban természetes a szexualitàs. Miben különbözik egy papír amit alàírsz az anyakönyvi hivatalban attól ha nem írod alà de tudod hogy vele fogod leèlni az életed? Hàzassàg nélkül is tudhatod ha megtalàltad azt az egy személyt akivel örökre lenni akarsz.. Akkor meg minek vàrni és kínozni magad a hàzassàgig?? Egyébként ok talàlsz valakit összehàzasodtok de a csaj egy év múlva megcsal,elvàltok akkor mi lesz??? Akkor utàna sose fogsz màssal összejönni mert csak egy emberrel akarod àtélni!? A való élet sajnos nem mindig mese habbal,a hàzassàg se garancia semmire.. A Szex jó dolog,nem értem miért lenne gàz ha hàzassàg előtt is megtörténne azzal akit szeretsz és vàgytok egymàsra... De mivel Te életed neked kell tudni de szerintem nehéz lesz ilyen partnert talàlni.. De kívànom hogy sikerüljön és talàld meg az igazit!!!
2015. jún. 5. 11:35
 16/17 anonim ***** válasza:

vallásos emberekkel ismerkedjél

talán van esélyes

én ismerek olyanokat,fiúkat lányokat,valakik ragaszkodnak ehhez kitartóan,megértették egymást

és régen évek óta egy párt alkotnak,de házasság után lesz minden!

Nekik ez így jó,nehéz volt megtalálniuk egymást

a környezet segített nekik,így egymásra találtak!

Minden jót,sok sikert!

2015. jún. 5. 18:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Fura hogy így állsz ehhez a dologhoz, de szerintem vannak olyan nem vallásos lányok is akik ezt elfogadnák. Ha ezen múlna a dolog és amúgy minden stimmelte, akkor én pl el tudnám fogadni
2015. jún. 5. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!