Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Asperger szindrómás lány miért nem kell senkinek?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de a fiúk elég hamar otthagynak kb. 1-2 hónapnyi együtt járás után. Lehet ők is érezték rajtam hogy más vagyok, mint egy normális ember? Nem tudok mire gondolni. Az egyik fiú a szakítást azzal magyarázta hogy túl jó vagyok hozzá. De ebből nem tudtam meg mi volt a valódi ok. Nekik nem beszéltem a betegségemről. L/222015. jún. 4. 17:25
21/22 anonim válasza:
Ez a "nem kell senkinek" dolog eléggé ismerős... Az a trükk szerintem, hogy egy zárkózott embernek zárkózott való. Viszont azokat, akik hozzád valók lennének, nehéz észrevenni, nehéz beléjük szeretni.
A legjobb dolog amit tehetsz, ha tanácstalan vagy, hogy megkérdezed! Szakításkor persze jönnek ezek a kamu, üres érvek, mert nem akarnak megbántani.
De ha utána azt mondod, hogy "Nem bántasz meg, már nem számít, kérlek mond el az igazat, hogy miért nem jöttem be, mert ebből tanulhatok!" az jó módszer lehet.
Eleve, ez nem betegség. Egy állapot - ilyen vagy, és kész. Aki nem fogad el így, az nem a megfelelő partner. Viszont azért jó lenne, ha tudnának róla - mármint akit előtte is ismertél, aki nem kürtöli szét, akiben bízol.
22/22 Interferencia válasza:
Nem igaz, hogy nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!